Cozmin Gusa confirma, de pe scarile DNA, o intalnire cu Orban: Cand si de ce s-au vazut

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 12:34
4825 citiri
Cozmin Gusa confirma, de pe scarile DNA, o intalnire cu Orban: Cand si de ce s-au vazut
Foto: Realitatea TV

Cozmin Gusa a confirmat, marti, ca a avut o intalnire cu Ludovic Orban, in cadrul careia a au vorbit despre sansele acestuia la Primaria Capitalei.

Dupa ce a fost audiat, cateva zeci de minute, de procurorii DNA in dosarul in care Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar, Gusa a oferit o scurta declaratie presei.

"Pe cei care nu sunt obisnuiti cu televiziunea ii speriati mai rau decat procurorii", le-a spus Gusa jurnalistilor la iesirea de la DNA. "Am dat declaratie de martor in care am explicat ca noi (Realitatea TV - n.red.) nici nu am cerut, nici nu ni s-a oferit, nici nu a avut loc o discutie de genul asta.

Singura discutie cu Orban am facut-o la cererea lui pe 24 martie si am vorbit despre campanie, despre sansele lui, explicandu-i ca felul in care vom colabora este intre structura centrala de partid si departamentul de publicitate al televiziunii, conform legii", a continuat Gusa.

Acesta a precizat ca discutia cu Orban a avut loc in prezenta mai multor persoane.

"Ne-am intalnit intr-un spatiu public. I-am explicat ca ar avea sansa a doua in conditiile in care partdiul nu il sprijina. (...) Nu poate exista intermediar intre mine si Orban sau alt om pe care il cunosc de multa vreme.

Nu apar (nume - n.red.) de la noi. A fost un eveniment nefericit in viata lui Orban. Regret ceea ce i s-a intamplat", a punctat Gusa.

Cozmin Gusa si directorul B1 TV, audiati la DNA in dosarul lui Orban UPDATE

Cozmin Gusa s-a plans inca o data de faptul ca televiziunile private sunt obligate de lege sa faca campanie gratis politicienilor.

"Prezenta politicienilor nu se face contracost, doar productiile TV conform legii au un cost. De aia am spus ca legea este foarte proasta, pentru ca obliga niste entitati private sa presteze pe gratis. (...) Televiziunile private nu au de ce sa suporte un astfel de tratament", a incheiat acesta.

Gusa si Sorin Oancea, director al B1 TV, au fost citati, marti, la DNA, ca martori in dosarul lui Ludovic Orban.

Ludovic Orban a fost pus in 11 aprilie sub control judiciar pentru 60 de zile si in aceeasi zi a anuntat ca isi retrage candidatura la Primaria Capitalei si demisioneaza din functiile de prim-vicepresedinte PNL si vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban, audiat la DNA: Intotdeauna am respectat legea si deciziile justitiei

Ludovic Orban este acuzat ca, in luna martie, a cerut unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania sa electorala la Primaria Capitalei, cerand ca banii sa ajunga la persoane cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune pentru promovarea imaginii sale, potrivit DNA.

"Inculpatul Orban Ludovic a precizat ca are nevoie de suma solicitata in aproximativ una - doua saptamani. Omul de afaceri a acceptat sa efectueze plata sumei de 50.000 euro in considerarea functiei de conducere pe care Orban Ludovic o detine in cadrul unui partid si a potentialului de interventie al acestuia in domenii de interes in afacerile controlate de acest om de afaceri", arata procurorii.

Ludovic Orban a contestat controlul judiciar: Nu am de gand sa parasesc tara

Luni, Orban a fost la DNA pentru a contesta controlul judiciar impus de procurori, motivand ca nu considera ca e o masura necesara. Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) judeca, marti, aceasta contestatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cozmin Gusa DNA, #Cozmin Gusa DNA Orban, #Cozmin Gusa audiat DNA , #stiri Cozmin Gusa
Comentarii