Antonescu, la o cafea cu sefii Realitatea TV - Ioan Niculae a fost si el acolo, dar nu s-au vazut

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 20:58
4337 citiri
Antonescu, la o cafea cu sefii Realitatea TV - Ioan Niculae a fost si el acolo, dar nu s-au vazut

Crin Antonescu si Ioan Niculae au fost vazuti iesind, joi seara, la scurt timp unul dupa celalalt dintr-un hotel din Capitala. Presedintele PNL neaga faptul ca s-ar fi intalnit in taina cu omul de afaceri si, mai mult, sustine ca nici macar nu il cunoaste.

In aceeasi cladire au fost vazuti, tot joi, prezentatorul Realitatea TV Rares Bogdan, precum si administratorul firmei care detine postul de televiziune, Cozmin Gusa, cu care Crin Antonescu a recunoscut ca a baut o cafea.

"Intamplator, nu pentru pentru ca mi-ar fi fost interzis, dar intamplator, nu l-am intalnit in viata mea niciodata pe domnul Niculae. Eu nu mai protestez de mult, m-am obisnuit, dar din respect pentru spectatorii dumneavoastra si pentru invitatii dumneavoastra, nu pot spune decat atat: Nu l-am intalnit niciodata pe domnul Niculae in vreo imprejurare", a declarat Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

"Am baut o cafea cu Cozmin Gusa"

Liderul PNL sustine ca, in aceste conditii, nici nu poate fi speculata teoria unei finantari a campaniei electorale la prezidentialele de anul viitor de catre cel mai bogat om din Romania.

"Eu am avut o intalnire cu domnul Rares Bogdan. Pe la aceasta intalnire, la un moment dat, a trecut si domnul Cozmin Gusa, cu care m-am salutat, cu care am baut o cafea.

Domnul Cozmin Gusa inteleg ca este urmarit penal, dar sa stiti ca zilnic ma intalnesc cu urmariti penal. De la domnul Dragnea, la domnul Fenechiu", a spus Antonescu.

Ioan Niculae, audiat de DNA in dosarul Realitatea Media

Cel mai bogat om de afaceri din Romania, magnatul Ioan Niculae, a fost audiat, miercuri seara, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fiind citat ca martor in dosarul Realitatea Media, in care administratorul firmei ce detine postul de televiziune, Cozmin Gusa, a fost pus sub invinuire.

Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de mai multe societati si persoane fizice implicate in dosarul de insolventa Realitatea Media, printre care se numara si deputatul PSD Marius Manolache, un avocat si sindicalistul Ion Luca.

Numele magnatului Ioan Niculae mai apare si in dosar "mita la PSD", in care omul de afaceri a fost trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie in legatura cu campania electorala a PSD din 2009.

I.S.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Crin Antonescu intalnire Cozmin Gusa, #Antonescu Rares Bogdan Gusa, #Antonescu intalnire Ioan Niculae , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza nusual
nusual
rank 5
Nu e mai usor sa va intalniti toti la puscarie?
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu i-a mirosit.