Alege covorașele moderne funcționale pentru spațiile de birou și HoReCa

Advertorial
Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 16:27
3810 citiri
Alege covorașele moderne funcționale pentru spațiile de birou și HoReCa
FOTO: freepik.com

Covorașele moderne sunt bune amortizatoare de sunet, dar și furnizoare de căldură. Acestea ajută la crearea unui spațiu de birou liniștit, confortabil și cald. De asemenea, ajută la realizarea unui strop de glam pentru zona HoReCa. Alegerea covorului potrivit vine însoțită de nevoia de a alege dintr-o varietate de stiluri, texturi, modele și culori.

Asigură-te că optezi pentru modele care se pretează zonei unde vor fi poziționate și vor face față traficului intens, mobilierului și stilului încăperilor.

Obține un birou confortabil și călduros

Covoarele pot influența starea de spirit și confortul necesar, pentru a te concentra pe muncă. În birouri, un covor în nuanțe de albastru, verde, gri sau maro, te pot face să adopți un caracter profesionist. În timp ce unele nuanțe te pot face să te simți plin de energie, altele te pot ajuta să creezi un spațiu călduros și confortabil.

Culorile neutre sau închise, cât mai simple, sunt ideale dacă primești clienți frecvenți în birou. Nuanțele calde pot fi folosite doar dacă biroul este unul închis publicului, unde au acces doar angajații. Sau pentru amenajarea biroului de acasă, unde singurii clienți vor fi membrii familiei.

Un alt aspect de care să ții cont atunci când alegi covorașele pentru birou, este culoarea mobilierului, și cea a biroului. Optează pentru covorașe profesionale care să se îmbine cu toate piesele de mobilier și să se potrivească cu starea de spirit creată, dar și caracterul tău profesional.

Creează o zonă HoReCa primitoare

Amenajarea spațiilor din întreaga zonă HoReCa, poate fi ușor dificilă. În acest caz, pentru zona de birou, selectează mochetă birou HoReCa, confecționată din materiale rezistente, care vor face față traficului intens zilnic.

Covorașele cu fire scurte sunt ideale pentru o mișcare lină a pieselor de mobilier. De asemenea, suprafața plană, le face ușor de curățat și aspirat. În același timp, mocheta îți va permite multiple posibilități de design, precum și o rapiditate a amenajării, grație simplității montării și dimensiunilor mari.

Pentru zona holurilor, sălilor de așteptare, restaurantelor, alege covorașe interior confecționate din materiale calitative, absorbante și rezistente traficului pietonal intens. Sunt ușor de curățat și întreținut și oferă un aspect atractiv. Totodată, dispun și de o latură practică, prevenind alunecările și accidentările.

Covorașele din zona HoReCa trebuie să poată face față mișcărilor constante ale scaunelor, bagajelor, roților meselor, traficului uman. Evită țesăturile naturale, pentru că se vor deteriora sub acțiunea zilnică a greutății. Optează în schimb pentru materiale precum polipropilena sau vinilul și poliamida.

Personalizează-ți zona de intrare pentru o mai bună impresie

Atunci când vrei să creezi o bună impresie oaspeților tăi, alege covorașe personalizate cu logo. Acest tip de covorașe sunt ideale pentru promovarea afacerii sau a instituției în care lucrezi. Se caracterizeză prin rezistență și calitate, pentru o bună durabilitate în timp. Materialele nu se vor estompa de la soare și vor face față cu brio ploii și zăpezii.

Un birou notarial sau un birou al unui avocat ori planificator financiar, trebuie să insufle încredere încă de la primul pas. Un birou al unui proiectant sau arhitect trebuie să transmită un simț puternic al organizării și designului. Intrarea într-un cabinet medical, ar trebuie să calmeze pacienții, în timp ce intrarea într-un magazin de amenajări, de tipul home decor, poate ilustra un design colorat și distractiv.

Construiește-ți o afacere de succes, pornind de la realizarea unei intrări primitoare, până la obținerea unui mediu interior confortabil și călduros.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#covorase, #spatii birou, #covorase moderne, #covorase cu logo , #stiri afaceri