Pantilimon, pus intr-o situatie neobisnuita pentru el in Anglia

Luni, 28 Ianuarie 2019, ora 16:11
4335 citiri
Pantilimon, pus intr-o situatie neobisnuita pentru el in Anglia
Foto: Facebook/Costel Pantilimon

Portarul roman Costel Pantilimon le-a multumit pe Instagram fanilor echipei sale, Nottingham Forest, care i-au scandat numele in timpul meciului de sambata cu Wigan Athletic (3-1), din divizia a doua a campionatului de fotbal al Angliei, relateaza cotidianul Nottingham Post.

Pantilimon a fost criticat de unii suporteri ai echipei sale pentru evolutiile din acest sezon, insa a fost unul din remarcatii meciului de la Nottingham, ce a adus prima victorie dupa venirea antrenorului Martin O'Neill.

El a aparat penalty-ul executat de Joe Garner in minutul 84 si imediat a salvat din fata lui Sam Morsy. Ziarul citat aminteste ca internationalul roman a avut si alte interventii bune in timpul partidei, chiar daca a gresit la golul lui Josh Windass din minutul 33.

Pantilimon s-a aratat recunoscator fanilor. "Victorie importanta, atmosfera extraordinara. Le multumesc tuturor fanilor fiindca mi-au scandat numele, te simti bine cand munca ta este apreciata. Sper ca ati avut un weekend extraordinar", a scris internationalul roman pe Instagram.

In alta ordine de idei, Nottingham Forest a anuntat ca fostul mare jucator irlandez Roy Keane a fost numit antrenor secund al echipei. Keane, care are 47 de ani, si-a inceput cariera de profesionist la gruparea din Nottingham, la care a jucat intre 1990 si 1993. Mijlocasul, care a cunoscut gloria in tricoul lui Manchester United, a fost secundul lui Martin O'Neill la nationala Irlandei din 2013 pana in noiembrie anul trecut.

In clasament, echipa din Nottingham este pe locul 9 dupa 29 de etape, la patru punte de pozitia a sasea. La finalul sezonului, primele doua clasate promoveaza automat, iar formatiile ce au terminat pe locurile 3-6 participa la un baraj a carui castigatoare obtine si ea biletele pentru Premier League.

Vezi:

  • Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
    Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
    Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
    George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
    George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
    Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
    #fani scandat nume Pantilimon, #Costel Pantilimon Nottingham Forest, #Costel Pantilimon aparat penalti , #stiri Costel Pantilimon