Rapid a anunțat transferul unui fotbalist de la CFR Cluj după ce l-a luat și pe Ciobanu de la Farul

Joi, 16 Iunie 2022, ora 18:13
3598 citiri
Rapid a anunțat transferul unui fotbalist de la CFR Cluj după ce l-a luat și pe Ciobanu de la Farul
Valentin Costache. Foto: Facebook / FC Rapid

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, transferul lui Valentin Costache, jucătorul care a evoluat până acum la campioana CFR Cluj semnând un contract valabil două sezoane cu gruparea giuleşteană.

"După Andrei Ciobanu, Rapid a reuşit astăzi să îl transfere şi pe Valentin Costache, atacantul venit de la campioana CFR Cluj. În vârstă de 23 de ani, fostul jucător al campioanei a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire", a anunţat clubul pe site-ul citat.

Costache a declarat că va face tot posibilul ca noua sa echipă să încheie sezonul următor cât mai sus în clasament.

"Am fost foarte dorit aici de toată lumea, am simţit asta, ceea ce m-a şi făcut să aleg Rapidul. Îmi doresc să joc cât mai bine, să marchez, să dau pase de gol şi să-mi ajut echipa. Îmi place atmosfera de aici, fanii sunt incredibili şi o să facem tot posibilul să fim cât mai sus. Abia aştept să ne susţină, să îi mulţumim şi să fie aproape de noi", a afirmat fotbalistul.

Valentin Costache a debutat în Liga I la Dinamo, în 2015, la 17 ani, iar un sezon mai târziu a fost împrumutat în liga secundă, la CS Afumaţi. Ulterior, el a revenit la Dinamo în 2017, iar în 2018 s-a transferat la CFR Cluj. Cu gruparea ardeleană el a câştigat patru titluri de campion şi două Supercupe ale României.

În ultimul sezon, mijlocaşul a evoluat în 35 de meciuri pentru CFR Cluj în Liga I, preliminariile Champions League, preliminariile Europa League, Europa Conference League şi Supercupa României, reuşind să înscrie de trei ori.

Valentin Costache este al treilea jucător transferat de Rapid pentru sezonul viitor, după fundaşul Paul Iacob (Chindia Târgovişte) şi mijlocaşul Andrei Ciobanu (Farul Constanţa).

FC Rapid s-a despărţit în actuala pauză competiţională de jucătorii Cătălin Hlistei, Lucian Goge, Alexandru Dandea, Adrian Bălan, Nicolae Carnat, Saifeddine Alami, Raul Costin şi Mircea Leasă.

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
#Costache, #Rapid transferuri, #CFR Cluj, #transferuri Liga 1 , #transferuri liga 1