Contra, dezamagit de Gica Hagi: "M-a deranjat si n-o sa-i permit nimanui asta"

Marti, 15 Mai 2018, ora 15:16
10611 citiri
Contra, dezamagit de Gica Hagi: "M-a deranjat si n-o sa-i permit nimanui asta"
Foto: FRF

Cosmin Contra a vorbit pe larg despre conflictul cu Gica Hagi, pornit dupa ce Ianis Hagi n-a fost convocat la nationala Romaniei pentru meciurile amicale cu Chile si Finlanda.

Selectionerul Romaiei se declara dezamagit de reactia lui Gica Hagi, dar mai ales ca "Regele" i-a promis ca va da un comunicat prin care isi va cere scuze.

"Sunt dezamagit in primul rand pentru ca... mi-a promis ca va da un comunicat in care isi va cere scuze. Nu fata de mine, pentru ca eu am vorbit cu el la telefon si din punctul meu de vedere noi am lamurit lucrurile. Dar au fost si alte persoane afectate din declaratiile pe care le-a dat el, si jignite. Si eu sincer ma asteptam ca el sa aiba niste scuze publice fata de acei oameni. Dar din pacate nu s-a intamplat", a spus Contra intr-o interventie la Telekom Sport.

"M-a deranjat cel mai tare, da (aluzia ca face convocarile pe interese - n.red.) . Pentru ca imaginea mea are de suferit. Si nu o sa permit nimanui, indiferent de numele sau, sa pateze numele meu. Pentru ca pana acum am incercat ca din punctul asta de vedere sa dorm linistit, sa dorm cu capul pe perna fara sa ma gandesc ca cineva poate sa ma arate vreodata cu degetul", a completat selectionerul.

Contra a explicat apoi motivul pentru care Ianis Hagi, autor a 6 goluri in acest an pentru Viitorul, n-a fost convocat pentru urmatoarele meciuri ale nationalei.

"Ianis e al treilea pe o lista unde se mai afla Stanciu si Budescu. Am considerat ca vreau sa dau continuitate si mai ales ca Ianis va fi implicat in meciurile din septembrie, impreuna cu cei de la tineret. Ianis este oricand binevenit la echipa nationala si, cum am mai zis, daca se va intampla cu cei doi jucatori care sunt convocati in momentul de fata, Ianis este urmatorul pe lista", a conchis Contra.

Vezi si:

Pe 31 mai, de la ora 17:00, pe stadionul Hartberg din Austria, tricolorii vor intalni Chile, urmand ca pe 5 iunie, de la ora 20:30, pe stadionul "Ilie Oana" din Ploiesti, sa joace impotriva Finlandei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Contra reactie Gica Hagi, #Contra conflict Gica Hagi, #Contra scandal Gica Hagi , #nationala Romaniei