Românul care cheltuiește 10.000 de lire lunar pe mâncare: ”Burger cu caviar învelit în foiță de aur, livreză întotdeauna mâncarea cu un Mercedes”

Sambata, 20 August 2022, ora 09:47
36656 citiri
Românul care cheltuiește 10.000 de lire lunar pe mâncare: ”Burger cu caviar învelit în foiță de aur, livreză întotdeauna mâncarea cu un Mercedes”
Cosmin Cernica, influencer român stabilit în Marea Britanie FOTO Instagram/ Cosmin Cernica

Cosmin Cernica (29 de ani) este un influencer român stabilit în Marea Britanie, care a ajuns în presa internațională după ce a declarat că scoate din buzunar lunar 10.000 de lire pentru a mânca la cele mai luxoase restaurante deoarece nu suportă mirosul de mâncare gătită în casă.

Locuiește atât în Londra, cât și în Dubai, și adoră să ia masa zilnic la cele mai selecte restaurante, potrivit The Sun.

Lider pe rețelele de socializare și în marketing, Cosmin distribuie celor 100.000 de urmăritori ai săi fotografii cu mesele sale elegante ce conțin în mod obișnuit caviar și mic-dejunuri cu trufe și șampanie.

De asemenea, din suma de 10.000 de lire cheltuită lunar la restaurante, de circa 2.000 de lire cumpără ciocolată.

„Nu-mi place să gătesc și de fapt nu-mi place mirosul alimentelor gătite în casa mea, așa că singurele opțiuni rămase sunt fie să comand, fie să ies – ceea ce fac de cinci-șase ori pe săptămână cand sunt la Londra și în fiecare zi când sunt în Dubai. A ieși la restaurante pentru mine nu este doar despre mâncare, ci mai mult despre experiență – sunt foarte special privind locurile în care merg.

Pentru că nu gătesc deloc, întotdeauna îmi fac livrarea de mâncare sau merg la restaurante. Îmi comand mâncarea dintr-o aplicație de livrare de lux, care oferă mâncare gourmet de la cele mai bune restaurante din Londra. Îmi place un mic dejun cu trufe, iar dacă este weekend acesta va fi întotdeauna asortat cu șampanie. Îmi plac și sandvișurile cu somon acoperite cu caviar, sunt micul dejun preferat

Chiar dacă tot timpul comand, încerc să mănânc rezonabil de sănătos, așa că nu aș comanda niciodată ceva de la McDonald’s, să zicem, dar când îmi place un „deliciu de fast-food”, aș comanda un burger Wagyu cu caviar Oscietra și învelit în foiță de aur de 24K de la bucătarul meu preferat din Chelsea, domnul Z, care își livrează întotdeauna mâncarea cu un Mercedes.

Sunt foarte scumpe, mai ales trufa albă ori dacă nu este sezonul lor în Italia și trebuie să fie transportate cu avionul de departe. Magazinul meu din Chelsea mă suna de fiecare dată când au o livrare de trufe proaspete. De asemenea, îmi place caviarul, care poate fi la fel de scump și ador fructele de mare, în special homarii proaspeți și creveții roșii”, le-a spus Cosmin urmăritorilor săi.

Londra trimite Ucrainei bombe ghidate de mare precizie care au revoluționat războiul tactic aer-sol
Londra trimite Ucrainei bombe ghidate de mare precizie care au revoluționat războiul tactic aer-sol
Jurnalistul BBC Jonathan Beale a declarat că următorul pachet de ajutor acordat Ucrainei de către Marea Britanie include bombe Paveway. Recent, astfel de arme au fost folosite împotriva...
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
#cosmin cernica, #influencer, #Marea Britanie, #restaurant , #stiri sociale