Vadim Tudor s-a ales cu mana in ghips dupa evacuarea din sediul PRM

Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 19:14
10581 citiri
Vadim Tudor s-a ales cu mana in ghips dupa evacuarea din sediul PRM
Foto: Realitatea TV

Corneliu Vadim Tudor are mana in ghips. Liderul PRM a mers vineri la Spitalul Militar, unde medicii i-au descoperit o fractura minora.

Europarlamentarul spune ca a resimtit dureri in urma evenimentelor de marti de la evacuarea sediului PRM. Acesta mentioneaza ca fractura i se trage de la imbrancelile de atunci.

"A fost o busculada teribila, care a bagat in spital doi oamani. (...) Cand nu am avut de ce sa ma apuc, cand ma impingeau, m-am agatat de cascheta acelui individ (n.red. - politist). Pe loc nu am simtit, insa aseara (n. red.- joi seara) am simtit dureri teribile in antebratul mainii stangi, dar tot nu am luat in seama. De dimineata (n.red. - vineri dimineata) am vazut o vanataie cat o vanata si am mers la Institutul Medico Legal. Doctora de acolo m-a trimis la Spitalul Militar", a declarat Vadim Tudor la Realitatea TV.

Vadim spune ca nu a luat in seama durerile pentru ca a mai avut probleme cu mana respectiva si ca nu credea ca are legatura cu evenimentele de marti.

Intrebat despre dosarul penal deschis pe numele sau, liderul PRM a acuzat ca politistii sunt cei care au batut oameni.

"Ei ne-au batut oameni. Avem secvente filmate cu telefonul mobil cand au batut femei si le-au rasucit mainile la spate. Le prelucram. Vi le vom da. Ce cautau ei in biroul meu de europarlamentar? Noi avem dreptul de control la ei, nu invers", a mai spus Vadim.

Presedintele PRM a mai spus ca la randul sau a depus o plangere penala si ca sambata urmeaza sa ataseze si certificatul medico legal.

Vadim Tudor: Mor aici, ma leg cu lanturi si nu plec

Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, a fost implicat marti intr-un scandal in timpul evacuarii sediului PRM. Marti seara, Vadim a declarat ca se va lega cu lanturi, dar ca nu paraseste sediul partidului, nemultumit fiind de hotararea judecatoreasca in baza careia reprezentantii fostilor proprietari au venit sa evacueze PRM din cladirea in care acesta functioneaza.

Dupa cateva ore, Vadim a parasit sediul PRM, iar scandalul s-a sfarsit.

Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, a declarat miercuri ca va incepe o urmarire penala si criminalistica pe numele lui C.V.Tudor, in urma incidentelor de marti, de la evacuarea sediului central al PRM.

Liderul PRM risca trei ani de inchisoare pentru acuzatiile de ultraj si nerespectarea hotararilor judecatoresti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Vadim mana ghips, #Vadim spital Militar , #PRM
Comentarii