Vadim Tudor, pact cu UNPR - il sustine pe Victor Ponta sa ajunga la Cotroceni

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 14:21
8628 citiri
Vadim Tudor, pact cu UNPR - il sustine pe Victor Ponta sa ajunga la Cotroceni
Foto: Facebook/Corneliu Vadim Tudor

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor si vicepremierul Gabriel Oprea au semnat, marti, un protocol de colaborare, prin care PRM il va sustine pe Victor Ponta sa ajunga la Cotroceni.

"Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu Partidul Romania Mare privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din data de 16 noiembrie 2014", informeaza UNPR, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale 2014: Creste diferenta dintre Ponta si Iohannis

Biroul Electoral Central a anuntat marti datele oficiale finale inregistrate la scrutinul de duminica. Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a obtinut 40,44% dintre voturi, pe locul doi fiind clasat candidatul ACL, Klaus Iohannis, cu 30,37%.

Corneliu Vadim Tudor sustine ca a luat, de fapt, 15% din voturi: De la mine s-a furat masiv

Corneliu Vadim Tudor a candidat la alegerile din 2 noiembrie din partea PRM. El a obtinut un scor de 3,68%, potrivit datelor BEC.

Victor Ponta, candidatul PSD pentru Cotroceni a anuntat marti ca pentru turul doi al alegerilor prezidentiale "il onoreaza orice vot si sprijinul oricarui contracandidat", cu exceptia candidatului PPMT, Zsolt Szilagyi.

Dorin Cioaba promite ca rromii vor face tot posibilul sa-l vada pe Ponta la Cotroceni

UNPR a incheiat luna trecuta un protocol similar cu Dorin Cioaba, presedinte al Partidului Alianta Democrata a Romilor (PADR).

"Pentru prima data, UNPR a avut taria sa stea la masa cu noi si sa gaseasca in noi un partener de nadejde. Primul nostru proiect este ca Victor Ponta sa ajunga presedintele Romaniei", a spus atunci autointitulatul rege international al rromilor, la semnarea protocolului de colaborare cu partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea.

PADR este singurul partid politic al rromilor din lume si are in prezent peste 150.000 de membri, sustine Dorin Cioaba.

G.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, 16 aprilie, că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei la...
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
#PRM protocol UNPR, #Vadim sprijin Ponta prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014