Vadim Tudor nu ii va cere scuze executorului judecatoresc

Sambata, 08 Ianuarie 2011, ora 22:58
2862 citiri
Vadim Tudor nu ii va cere scuze executorului judecatoresc
Foto: Antena 3

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, sambata seara, ca nu regreta evenimentele de marti, cand a dat un adevarat spectacol in momentul in care executorul judecatoresc a incercat sa-l evacueze din sediul formatiunii de pe strada Emile Zola din Capitala.

"Eu regret ca nu s-a gasit o cale inteleapta de dialog, dar eu sunt un crestin practicant. Poate ca si sagetator, poate ca o dedublare a personalitatii de care sufera toti dintre noi, dar n-am mai rezistat", s-a disculpat liderul PRM, invitat la Antena 3.

Cand moderatoarea emisiunii i-a atras atentia ca a intrecut masura atunci cand a aruncat cu apa in executoarea judecatoreasca Paula Daniela Somaldoc, a jignit-o si chiar a amenintat-o cu violenta, Corneliu Vadim Tudor a subliniat ca nu are de gand sa ii ceara scuze.

"Daca era agheazma si am vrut sa scot dracii din ea cu apa sfintita? Ca doar peste doua zile era Boboteaza. Bine ca nu i-am aruncat cu vitriol", a replicat, incisiv, liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor face circ la evacuarea din sediul PRM (Video)

"Prezint scuze tuturor, adica imi cer si ei scuze ca a terorizat un partid europarlamentar. Somaldoc nu s-a legitimat. Sunt pline televizinile si puscariile de impostori in haine militare, care pretind ca vor sa colecteze amenzi. (...) Cand aceasta Somaldoc o sa se poarte ca o femeie, o sa dovedeasca ca isi respecta acest statut, si eu ii prezint scuze. Daca mai era Marin Preda o baga in... o baga in 'Delirul' ori in 'Cel mai iubit dintre pamanteni', cu asa un nume", a continuat liderul PRM.

Pe de alta parte, Corneliu Vadim Tudor, caruia medicii i-au pus, vineri, mana in ghips, sustine ca nu isi aduce aminte exact momentul in care a fost lovit.

"Nu pot sa fixez in timp momentul in care am fost ranit, am fost doua busculade ca la rugby, ca la Marasesti. (...) Eram surescitat si nervos, au fost doua busculade, au fost doua momente in care poate am fost lovit", a adaugat liderul PRM.

Marturiile lui Adrian Sobaru, omul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului

Corneliu Vadim Tudor a comentat si cazul lui Adrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului si despre care sustine ca fost membru PRM.

"Adrian Sobaru a fost membru in Romania Mare, i-am si ajutat baietelul.(...) Ce-a facut acest tanar? Umileste toate miscarile sindicale din 2010. Luati exemplu de el. E o lectie de demnitate. Cu totii, suntem acum, in partidul lui Adrian Sobaru", a comentat Vadim Tudor.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Vadim Tudor PRM, #evacuare sediu PRM, #vadim tudor somaldoc executor , #PRM