Vadim Tudor, in PE: Am fi fericiti daca Tiriac si prietenii lui s-ar impusca intre ei

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 16:05 6255 citiri

Europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor a vorbit in Parlamentul European despre vanatoarea de la Balc organizata anual de omul de afaceri Ion Tiriac, la care participa prietenii sai, afirmand ca toti oamenii ar fi mai fericiti daca vanatorii "s-ar impusca intre ei".

"In decurs de doua zile, au fost impuscati 240 de porci mistreti, cu cele mai sofisticate si mai performante arme. Glanda paranoica a miliardarului in chiloti Ion Tiriac e satisfacuta si de participarea unor macelari, cu pretentii de oameni de afaceri, din Germania, Franta, Elvetia, Italia, Austria, Spania - oameni fara Dumnezeu, care vin si fac in Romania ceea ce nu li se permite in tarile lor", a spus liderul PRM, citat de Evenimentul Zilei.

Acesta considera ca Romania a devenit astfel "frontiera salbatica a Europei" si ca atat oamenii cat si animalele ar fi mai fericiti daca "indivizii insetati de sange" s-ar impusca intre ei.

"Prin astfel de asasini, Romania a devenit, din pacate, frontiera salbatica a Europei. Eu cred ca noi toti - de la oameni la animale - am fi cu mult mai fericiti daca acesti indivizi insetati de singe s-ar impusca intre ei", a completat europarlamentarul PRM.

Corneliu Vadim Tudor a notat, si pe contul sau de Facebook, ca "miliardarul in chiloti Ion Tiriac a insingerat pamintul Romaniei si in acest inceput de an", completand ca "macelarii de la Balc ar fi trebuit sa se impuste intre ei".

Proteste la vanatoarea organizata de Ion Tiriac la Balc (Video)

Partida anuala de vanatoare de la Balc a avut loc sambata si duminica. Anul trecut, s-au omorat 254 de mistreti, iar carnea urma sa fie oferita unor camine pentru ingrijirea batranilor si copiilor, dupa efectuarea analizelor.

In 2012, printre invitatii lui Tiriac la vanatoare s-au numarat si Wolfgang Porsche, proprietarul producatorului auto de lux, Klaus Mangold, fostul presedinte al grupului Daimler-Chrysler, Alfred Baumhauer, designerul brandului Cartier, si Georges Marsan, primarul din Monte Carlo.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News