Vadim Tudor explica de ce il sustine pe Ponta: Iohannis, un neamt second hand refuzat la export (Video)

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 16:26
23775 citiri
Vadim Tudor explica de ce il sustine pe Ponta: Iohannis, un neamt second hand refuzat la export (Video)
Foto: Facebook/Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a declarat, marti, ca il prefera pe "junele Ponta" la Cotroceni, desi a fost "curtat" atat de PSD, cat si de ACL pentru a obtine sustinerea PRM in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

"Dupa o serioasa reflectare si meditatie, am decis sa il ajut pe tanarul Victor Ponta sa se multe cu biroul la Cotroceni, pentru ca aleg raul cel mai mic", a argumentat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa organizata cu ocazia semnarii unui protocol de colaborare intre PRM si UNPR.

Potrivit liderului PRM, cele 3,65 procente obtinute de el la scrutinul din 2 noiembrie inseamna "350.000 de voturi curate", pe care acum a decis sa le dea "junelui Victor Ponta".

"Eu nu voi vota niciodata un strain de neam si lege. Prin antiteza, Iohannis va putea deveni presedintele Romaniei atunci cand eu voi deveni prsedinte al Germaniei", a continuat liderul PRM.

Vadim Tudor, pact cu UNPR - il sustine pe Victor Ponta sa ajunga la Cotroceni

In acelasi context, Vadim Tudor l-a acuzat pe candidatul ACL ca este "neamt second hand refuzat la export", dar si ca ar fi negociat cu extremistii maghiari Laszlo Tokes si Zsolt Szilagyi. CV Tudor sustine ca intelegerea ar fi fost facuta luni, in cadrul a patru convorbiri telefonice, prin care Klaus Iohannis le-ar fi promis autonomie teritoriala si schimbarea articolului 1 din Constitutie, in schimbul sprijinului din partea comunitatii maghiare.

"Alegerea lui Ponta, obiectiv national"

La randul sau, liderul UNPR Neculai Ontanu a spus ca UNPR si PRM "au o viziune comuna, militeaza pentru respectarea statului de drept si pentru respectarea legilor".

Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale 2014: Creste diferenta dintre Ponta si Iohannis

"Cele doua partide considera alegerea lui Victor Ponta ca obiectiv national", a mai aratat Ontanu.

Corneliu Vadim Tudor si vicepremierul Gabriel Oprea au semnat, marti, un protocol de colaborare, prin care PRM il va sustine pe Victor Ponta sa ajunga la Cotroceni.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Vadim Tudor sprijin Ponta, #PRM vot Ponta, #acord PRM UNPR alegeri , #PRM