Vadim Tudor cedeaza si renunta la protest: Ma duc la copilasii mei (Video)

Marti, 04 Ianuarie 2011, ora 21:36
8742 citiri
Vadim Tudor cedeaza si renunta la protest: Ma duc la copilasii mei (Video)
Foto: Realitatea TV

Dupa o zi plina de scandal, jigniri si violente fizice, dar si verbale, Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, a anuntat marti seara ca renunta pentru moment la protest si ca pleaca acasa, dar ca miercuri va continua.

"Cel mai destept cedeaza. Ma duc la copilasii mei, dar maine vom continua protestul. Eu ma bat pentru romanii mei, ca daca noi cedam, astia vor face victime noi", a declarat Vadim la Antena 3.

Inainte de a anunta ca s-a hotarat sa plece acasa, liderul PRM a tinut sa precizeze ca "imi pare rau ca i-am dat cu paharul cu apa in fata (n.red. - a aruncat dimineata un pahar cu apa in fata executorului judecatoresc), trebuia sa ii dau cu vitriol".

In momentul in care i s-a atras atentia ca nu ar fi trebuit sa actioneze in acest fel pentru ca executorul judecatoresc era o femeie, Vadim a declarat, in stilul sau specific, ca "E o femeie? Femeia e nobila. Femeie era mama mea. Femeie e sotia mea. Femeie e sotia ta (n.red. - sotia moderatorului Tv), nu o persoana ca asta. Asta e femeie comisar sovietic. Am devenit agresiv verbal cand a dat presa afara".

Vadim Tudor: Mor aici, ma leg cu lanturi si nu plec

Se pare ca in cele cateva ore petrecute la sediul PRM Vadim Tudor s-a mai linistit, pentru ca intial anuntase ca se va lega cu lanturi, dar ca nu paraseste sediul partidului.

UPDATE: Vadim Tudor a plecat de bunavoie din sediul PRM in jurul orei 23.

"Inca nu mi-am gasit un nou sediu, dar, la nevoie, imi pun o masuta in Cismigiu si o sa fac audienta cu mii de oameni acolo. Prima mea grija acum este sa rezolv problema cateilor din sediu, pentru ca ei sunt bolnavi si neajutorati", a declarat Vadim, care la plecare a luat cu el unul dintre cateii aflati in sediu.

Surse au declarat pentru Mediafax ca inventarul bunurilor din sediul central al PRM, de pe strada Emile Zola din Capitala, in cadrul operatiunii de evacuare, va continua toata noaptea.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#VAdim protest sediu PRM, #Vadim evacuare sediu PRM , #PRM