Vadim audiat la Parchet: Nu mai cred in justitia din Romania, care este a unui stat de tip mafiot (Video)

Marti, 11 Ianuarie 2011, ora 12:15
2298 citiri
Vadim audiat la Parchet: Nu mai cred in justitia din Romania, care este a unui stat de tip mafiot (Video)
Foto: Antena 3

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor a fost audiat, marti dimineata, la Parchetul General, in dosarul privind evacuarea sediului partidului.

El a spus la iesirea de la audieri ca dosarul in care este cercetat este unul politic "dirijat in dublu scop - sa dezintegreze PRM, lasandu-l fara sediu si sa distruga ziarul Tricolorul, lasandu-l fara sediul redactiei". In plus, liderul Partidului Romania Mare a acuzat STS ca ar desfasura un "atac informatic" asupra site-urilor publicatiilor sale.

El sustine ca i-a spus procurorului de caz ca nu mai crede in justitia din Romania, care este "justitia unui stat de tip mafiot".

"Nu credeam sa se ajunga in Romania mileniului III la asalturi politienesti la miezul noptii cu peste 100 de politisti. Din pacate pentru Traian Basescu si ciuma portocalie, care au ticalosit Romania, avem o caseta filmata cu un telefon mobil, filmata de o tanara, dupa orele 11.00 noaptea, cand in biroul meu au patruns politisti si agenti in civil si au brutalizat femeile... au fost tipete de groaza acolo", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Seful PRM a sustinut si marti ca evacuarea imobilului din strada Emile Zola s-a facut cu incalcarea legii, fara documente in acest sens. Totodata, Corneliu Vadim Tudor a afirmat ca a facut plangeri penale pe numele politistilor si executorului judecatoresc.

C.V. Tudor a venit, marti, la sediul Parchetului insotit de vicepresedintii partidului, Marius Marinescu si Codrin Stefanescu, precum si de avocata Mariana Stefan.

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala pe numele presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, in dosarul privind evacuarea sediului partidului, a declarat, luni, avocata Mariana Stefan.

Pe de alta parte, procurorii i-au audiat luni pe vicepresedintii partidului Marius Marinescu si Codrin Stefanescu, care au calitate de martori in dosarul evacuarii imobilului din Emile Zola.

"Procurori ai Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au sesizat din oficiu, azi 5 ianuarie 2011, in cazul privind evacuarea Partidului Romania Mare din sediul din strada Emile Zola nr. 2, sector 1, Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj si nerespectarea hotararilor judecatoresti de catre Corneliu Vadim Tudor", informeaza reprezentantii Parchetului.

Vadim Tudor, urmarit penal in dosarul evacuarii sediului PRM (Video)

Procurorii s-au sesizat din oficiu in urma studierii celor 14 rapoarte intocmite de politistii din cadrul Sectiei 1 Politie, prezenti la actiunea de evacuare demarata marti de catre executorul judecatoresc indrituit a pune in executare ordonanta presedintiala de evacuare. Rapoartele au fost inaintate Ministerului Public de catre Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

"Din continutul rapoartelor a rezultat faptul ca pe parcursul derularii procedurii de punere in executare a hotararii mai sus mentionate, numitul Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar, presedintele Partidului Romania Mare, a amenintat in mod direct executorul judecatoresc, precum si pe unii dintre politisti, a exercitat asupra acestora acte de violenta, a intrebuintat in mod nemijlocit cuvinte insultatoare la adresa persoanelor susmentionate, impotrivindu-se in acest fel la executarea unei hotarari judecatoresti", mai spun reprezentantii Parchetului General.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#vadim tudor urmair penal, #Vadim evacuare sediu PRM , #PRM