Vadim Tudor, afectat ca Becali l-a parasit pentru PNL: Il compatimesc, rade toata lumea de el

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 17:01
4978 citiri
Vadim Tudor, afectat ca Becali l-a parasit pentru PNL: Il compatimesc, rade toata lumea de el
Foto: National

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca intentia prietenului sau, Gigi Becali, de a se inscrie in PNL este ridicola. "Rade lumea de el, cat timp a fost alaturi de mine i-a fost bine", afirma Vadim.

"E ridicola intentia lui de a se inscrie in PNL si rade toata lumea de el. Il compatimesc pe Gigi Becali. Am vazut o emisiune in care intrase telefonic si aia radeau in timp ce vorbea si dup-aia. Barbatii adevarati sa evite scenele de genul acesta. Cat timp a fost alaturi de mine i-a fost bine. El are un un mare merit, a reinfiintat Steaua. Ce-i mai trebuie lui alte functii?", a declarat Vadim Tudor pentru Ziare.com.

Becali candideaza din partea Puterii: Sub sigla USL, nici Obama nu ma bate

Presedintele PRM a negat ca i-ar fi solicitat lui Becali sa candideze pe listele partidului sau, dupa cum a declarat finantatorul Stelei la un post de televiziune.

"Ultima data am discutat acum doua saptamani pe subiecte de fotbal. N-am vorbit despre politica, i-am zis doar 'camarade, ai grija ce faci'. El vorbeste de barbati si de caracter, dar face dovada ca e total lipsit de caracter. Am facut doua greseli mari si late, cu oameni pe care i-am ajutat: Ilie Ilascu si Gigi Becali.

Eu nu l-am rugat pe Gigi Becali nimic! Acum e liberal, ieri il peria pe Basescu, pe urma pe Geoana, era in spatele lui Geoana cand ala topaia. Sa se duca unde vrea, nu-l tine nimeni cu forta, dar singurul om care a facut ceva concret pentru el am fost eu si am facut-o gratis, din dorinta de a ajuta un om napastuit. N-am cerut bani, nu mi s-au dat bani si e greu in campania electorala. Asta e tara in care traim, facerea de bine la romani", s-a plans Corneliu Vadim Tudor.

Becali il trateaza pe Crin Antonescu ca pe Banel Nicolita

Vadim a comentat si intentia lui Gigi Becali de a oferi PNL palatul din Piata Victoriei in schimbul candidaturii pe listele USL.

"Aici nu e problema lui Gigi, asta e stilul lui. El il trateaza pe Crin Antonescu ca pe Banel Nicolita. Le da palatul.... si ce sa faca aia cu palatul, sa se vada Vosganian cu Fenechiu si cu Hasotti acolo? Isi vor da cate o teapa reciproc, PNL-ul se va flescai, va fi de rasul curcilor, iar Becali nu va ajunge parlamentar.

Becali sta pe marginea drumului la autostop ca sa-l duca PNL-ul, contra cost, intr-o directie care nu este foarte clara", a subliniat fostul aliat al lui Gigi Becali.

Hasotti: Nu as fi foarte incantat de o fuziune a PNL cu partidul lui Gigi Becali

"El daca va insista pe drumul asta va ajunge de rasul societatii romanesti si al neamurilor lui, aromanesti", a concluzionat Vadim Tudor.

In 2009, Vadim Tudor si Gigi Becali au candidat impreuna si au fost alesi pe listele PRM in Parlamentul European.

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#Vadim Tudor Gigi Becali PNL, #Gigi Becali candidat PNL, #Vadim Tudor Becali Crin Antonescu , #Gigi Becali