Vadim Tudor a votat: Alegerile sunt complet inutile. Voi umple puscariile cu ei!

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 15:19 3960 citiri
Foto: B1 TV

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca pentru prima data are convingerea ca alegerile sunt inutile si a mai spus ca primul pas catre fraudarea scrutinului il reprezinta "sondajele mincinoase".

"Am pentru prima data convingerea ca alegerile sunt complet inutile. De-a lungul a mai mult de 20 de ani s-au format mai multe grupari interlope care n-au alta treaba decat sa fure alegerile si primul pas catre fraudarea alegerilor il reprezinta sondajele mincinoase", a afirmat Corneliu Vadim Tudor, candidatul PRM la alegerile prezidentiale, dupa ce a votat la Scoala 150 impreuna cu sotia sa si cele doua fiice.

Astazi alegem presedintele LIVE

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Corneliu Vadim Tudor a precizat ca joi seara a depus o plangere penala "pe adresa Laurei Codruta Kovesi impotriva patronilor asa ziselor firme de sondare a opiniei publice".

"Plangerea penala se refera la difuzarea de informatii false, obtinerea de foloase necuvenite si constituirea in grup infractional organizat. Ulterior, la urne, la sectiile de votare si pe softul dirijat de ani de zile de stim noi cine, se potrivesc rezultatele cu ce anticipau ei, chipurile. Sa le fie rusine acelor contracandidati cu pretentii de democrati care vor sa conduca un stat de drept ca au refuzat o confruntare electorala in direct.

Eu nu capitulez. Sagetatorii pot fi ucisi, dar nu infranti. Imi voi urma destinul pentru ca va veni si o vreme a dreptatii pentru amarata asta de tara. (...) E foarte greu pe vreme de criza. Ne-au scos prin frauda si din Parlamentul national si din Parlamentul European. De peste tot. Dar vom rezista!", a adaugat Vadim Tudor.

El sustine ca a votat "pentru a-si apara corect sansele".

"Poate le strica Dumnezeu masinaria asta de frauda. Poate isi intoarce fata catre amarata asta de tara. E greu sa distrugi un om ca mine care nu are ce pierde", a spus Vadim Tudor.

Presedintele PRM a mai afirmat ca a votat pentru "o Romanie din care sa dispara gruparile mafiote".

"Pentru o Romanie din care sa dispara grupurile mafiote autohtone si internationale. Pentru o Romanie in care mafia sa nu fie sub control, sa fie sub pamant. Eu nu glumesc cand spun ca voi umple puscariile cu ei si numai eu am autoritatea morala sa spun si sa fac asta", a declarat Vadim Tudor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News