Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vadim risca sa ramana in strada, cu doi copii si 25 de catei

Sambata, 23 Octombrie 2010, ora 10:43
12281 citiri
Vadim risca sa ramana in strada, cu doi copii si 25 de catei
Foto: inpolitics.ro

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor ii datoreaza lui Cozmin Gusa aproape 700 de milioane de lei vechi in urma unui proces de calomnie, riscand sa ramana pe drumuri pentru ca nu si-a platit datoria.

Executorii judecatoresti i-au blocat conturile si ameninta sa-i ia casa, iar Gusa ameninta ca-l da inca o data in judecata, saptamana viitoare, pentru alte calomnii, relateaza ziarul Puterea.

Vadim a declarat intr-o conferinta de presa, vineri, ca risca sa isi piarda "amarata" de casa in care locuieste impreuna cu cei doi copii ai sai si cu 25 de caini.

Presedintele PRM a sustinut ca a fost dat in judecata acum cinci ani "de un marunt bisnitar politic", Cozmin Gusa, pentru niste texte aparute in ziarul "Tricolorul", desi nu el a scris articolul, fiind doar patronul ziarului. Mai mult, a declarat el, nu a primit nici citatie care sa ii ceara sa se prezinte la un proces si a aflat de la o ziarista ca ii datoreaza bani lui Cozmin Gusa.

"Existau atatea posibilitati de stingere a asa-zisului litigiu, ii ofeream un drept la replica fiindca asa e democratic si civilizat la cuvinte se raspunde prin cuvinte, nu se moare din asta", a adaugat Vadim lamentandu-se ca executorul judecatoresc ii blocheaza contul in banca si il ameninta ca ii ia casa.

"Am si eu o casa amarata, de patru camere, in care locuiesc cu doi copii si 25 de catei. Iata ca dupa ce m-a scos din Parlamentul Romaniei prin frauda, regimul Basescu vrea sa ma scoata, tot prin frauda, si din casa. Dar e o nebunie. Treziti-va!", a spus Vadim.

"Domnul Vadim Tudor era obligat sa-mi ceara scuze public si sa publice hotararea judecatoreasca in doua ziare cu tiraj national. In loc sa faca aceste lucruri, el a publicat din nou, saptamana trecuta, alte calomnii despre mine care mi-au disturbat negocierile pe care le aveam cu anumite persoane. Faptul ca a scris in ziarul sau ca sunt homo, ca am murit si alte astfel de lucruri mi-a produs pagube de imagine, de aceea il dau din nou in judecata, se ocupa avocatii mei", a declarat, in replica, Gusa.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Corneliu Vadim Tudor proces calomni Cozmin , #PRM