Vadim nu se lasa evacuat si-l trimite pe Basescu dupa Ceausescu (Video)

Vineri, 26 Noiembrie 2010, ora 10:50
6068 citiri
Vadim nu se lasa evacuat si-l trimite pe Basescu dupa Ceausescu (Video)
Foto:Antena 3

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, refuza sa fie evacuat din sediul partidului dupa ce a acesta a fost retrocedat fostului proprietar si afiseaza acolo papusi spanzurate cu chipul lui Traian Basescu si al Elenei Udrea, alaturi de pancarte prin care sugereaza ca seful statului ar trebui sa impartaseasca soarta fostului dictator Nicolae Ceausescu.

Europarlamentarul Vadim Tudor a dat ordin ca la balconul cladirii din strada Emile Zola sa fie atarnate doua papusi cu funii legate de gat, iar deasupra lor sa fie puse doua pancarte pe care scrie "Jos Basescu" si "Tovarasul Ceausescu, fa-i chemare lui Basescu", relateaza Realitatea TV.

"Nu l-a bagat nici Sarkozy in seama, te bag eu, Basescule, dar nu in seama, ci altundeva. Nu ti-ar mai muri mortii inainte, Basescule? (...) Imi pare rau, va trebui sa avem o discutie despre justitia romana. Daca unui partid de patru ori parlamentar i se fac asemenea porcarii, va dati seama ca astia omoara oamenii cu zile?", a declarat presedintele PRM, care si-a continuat recitalul si in sediul partidului.

Europarlamentarul a acuzat "mafia imobiliara" pentru evacuarea sa si pretinde ca cel caruia i s-a retrocedat cladirea nici macar nu exista.

"Mi-e indiferent de sediul asta, imi pun o masa in Cismigiu sau in fata vilelor ilegale ale lui Basescu, dar e vorba de principii(...)E si biroul meu de membru al PE, e si redactia ziarului Tricolorul... Nu mai respectam libertatea presei? Nu mai respectam institutiile europene? Sunt demnitar european! Ma scoate pe mine cu mascati vagabondul asta nenorocit, betivul asta?" a spus Vadim.

Vadim s-a certat ulterior cu executorii judecatoresti si s-a declarat gata sa reziste in interiorul sediului.

Saptamana trecuta, PRM a primit ordinul de evacuare din sediu, pe care partidul il contesta. Vadim Tudor a explicat ca, desi in cazul cererii de retrocedare a imobilului din Emile Zola nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, Judecatoria Sectorului 1 a incuviintat executarea silita a PRM si, implicit, evacuarea din sediu.

Mai mult, tribunul ar fi facut si un apel la Politie si la Jandarmerie sa nu intervina.

De asemenea, presedintele PRM a sustinut ca detine documente de la Arhivele Statului care dovedesc ca sediul partidului din strada Emile Zola nu a apartinut niciodata lui Andrew George Caranfil, caruia RA-APPS i-a retrocedat imobilul in data de 3 martie. Mai mult, Vadim sustine ca, din informatiile sale, Andrew George Caranfil ar putea sa nu mai traiasca, fapt care schimba datele problemei.

La inceputul lunii martie 2010, Regia Protocolului de Stat a notificat Partidul Romania Mare ca sediul formatiunii, de pe strada Emile Zola din Bucuresti, urmeaza sa fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil, atribuirea unui nou sediu urmand sa fie luata in considerare numai dupa ce PRM isi achita debitele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#evacuare sediu PRM, #Corneliu Vadim Tudor , #PRM
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
Cu o satra de tigani te mai poti intelege, mai greu cu un astfel de intelectual , al carui loc, este linga Paunescu...
I
I.E.Feher
rank 1
brr, ce rau a ajuns trinebunelu....