Vadim neaga ca ar fi dat un interviu in care o numeste pe EBA "proasta proastelor"

Marti, 30 August 2011, ora 23:35 3373 citiri
Foto: Arhiva

Europarlamentarul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a negat ca ar fi acordat un interviu in care ar fi afirmat ca "Gigi Becali este un handicapat in ultimul hal, iar Elena Basescu se face de ras la Bruxelles".

"Nu am dat niciun interviu la Ring. E plin de greseli gramaticale, e o impostura. Cineva incearca sa faca o diversiune", a declarat marti seara Corneliu Vadim Tudor in cadrul unei interventii telefonice la Realitatea Tv.

Europarlamentarul PRM sustine ca Robert Negoita, cel care detine ziarul Ring, incearca sa faca o diversiune.

"Daca Robert Negoita incearca sa distraga atentia de la dosarele sale penale cu aceste piraterii de presa ii transmit ca e pe cale gresita", a mai declarat Corneliu Vadim Tudor.

CV Tudor, despre EBa: In Parlamentul European, este proasta proastelor

"EBa in Parlamentul European este proasta proastelor. Se face de ras acolo. Ea nu stie sa vorbeasca, nu stie acordurile gramaticale. Nu mi-e rusine ca sunt coleg cu ea cat mi-e rusine de degradarea acestei tari. Ne comportam de parca am fi poporul lui Ramaru', nu al lui Eminescu. Au inceput sa se vanda pentru o punga de mancare", sunt presupusele declaratii ale lui Corneliu Vadim Tudor in interviul dat pentru Ziarul Ring.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News