Vadim dizolva Organizatia de Tineret din PRM

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 22:14
2387 citiri
Vadim dizolva Organizatia de Tineret din PRM
Foto: Arhiva

Conducerea PRM a decis dizolvarea organizatiei de tineret a partidului, dupa ce pe site-ul Tricolorul nu au mai aparut niciun fel de informatii.

Datele prezentate intr-un comunicat de protest al echipei tehnice sunt singurele informatii de pe site, potrivit Ralitatea Tv.

"Prezentam scuze cititorilor ziarului PRM 'Tricolorul' pentru faptul ca, de citeva zile, nu mai apare pe Internet. Mai mult decat atat, pana acum ziarul era postat selectiv si trunchiat, in functie de niste umori personale. De vina este o persoana pe nume Alina Alupoaie, din Organizatia de Tineret a PRM, care, prin niste manevre dubioase, a monopolizat aceasta operatiune, vorbind in numele unei 'echipe tehnice coordonate de catre domnul viceprimar general al Capitalei, Victor Iovici' - nasul de cununie al acestei individe cu vizibile probleme psihice.

Pe de alta parte, dl. Victor Iovici afirma ca el nu are nici un amestec si ca personajul cu pricina nu-i raspunde la telefon. Inca nu stim care e adevarul", se arata intr-un comunicat al PRM.

"Dar stim ca aceasta nebuna isi permite nerusinarea ca, pe site-ul ziarului PRM, sa dea un Comunicat de Presa (?!) in care il santajeaza pe presedintele partidului, ca daca nu va da explicatii, ea nu mai posteaza publicatia pe Internet! Iar asta se intampla a doua zi dupa ce nu mai putin de 11 membri ai Organizatiei de Tineret a PRM - in frunte cu ea, anonima Alupoaie - au vizitat, timp de 3 zile, Parlamentul European de la Bruxelles, in numele Tribunului! Mare e gradina lui Dumnezeu!", se mai arata in documentul semnat de Vadium Tudor.

Acesta precizeaza ca, in aceste conditii, "conducerea PRM a decis excluderea din partid a numitei Alina Alupoaie, careia ii recomanda sa se trateze la un medic, intrucat comportamentul ei e anormal".

"Organizatia de Tineret a PRM este dizolvata, urmind ca ea sa fie reinfiintata pe baze noi si condusa de cadre loiale, capabile sa dea un randament corespunzator exigentelor anului electoral 2012. Precizam ca dl. profesor Adrian Popescu, vicepresedinte al PRM, se va ocupa de toate demersurile statutare pentru reinfiintarea Organizatiei de Tineret", conchide comunicatul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#PRM Vadim Tudor, #dizolvare Tineret PRM , #PRM