Vadim, despre arestarile lui Nastase si Hrebenciuc: Sa se termine, sunt abuzive, o rusine!

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 23:48
11783 citiri
Vadim, despre arestarile lui Nastase si Hrebenciuc: Sa se termine, sunt abuzive, o rusine!
Foto: B1 Tv

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a facut un pact cu UNPR, marti, pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, sustine ca trebuie "sa se termine cu arestarile abuzive", facand referire la cazurile Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.

Fostul europarlamentar il avertizeaza pe presedintele Traian Basescu "sa nu atraga mania si razbunarea celor napastuiti de el".

"Sa-l ajutam pe Victor Ponta sa terminam acest cosmar, acest vis urat numit Basescu. Sunt 10 ani pierduti pentru Romania. (...) Sa zica bogdaproste daca va ajunge la inchisoare, dar mi-e teama ca el, calcand pe atatea cadavre si facand atatea nenorociri in multe familii, sa nu atraga mania si razbunarea unor oameni care au fost napastuiti de el", a spus Vadim Tudor, marti.

Vadim Tudor, pact cu UNPR - il sustine pe Victor Ponta sa ajunga la Cotroceni

Acesta a subliniat ca au fost arestari "abuzive", facand referire la cazurile Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc. Despre al doilea, presedintele PRM sustine ca "treaba cu padurile" este "o comicarie".

Vadim Tudor explica de ce il sustine pe Ponta: Iohannis, un neamt second hand refuzat la export (Video)

"Noi dorim sa se respecte legea si sa se termine cu arestarile astea abuzive, sunt arestari abuzive, o rusine. Arestezi un fost prim-ministru al Romaniei, arestezi un vicepresedinte al Camerei Deputatilor, pe Viorel Hrebenciuc. Are pacatele lui, dar a avut si merite.

Cat despre treaba cu padurile, asta este o comicarie. Si a negociat cu tanarul Dan Sova sa se dea o lege a amnistiei, pai asta am vorbit si eu cu toata lumea. Sigur, sa se dea, ca sunt multi oameni inchisi pe nedrept! Cati mai urma sa mai aresteze? Si cine imi vorbeste mie? Cel care a praduit flota Romaniei", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Presedintele PRM si vicepremierul Gabriel Oprea au semnat, marti, un protocol de colaborare, prin care PRM il va sustine pe Victor Ponta sa ajunga la Cotroceni.

Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv, pe 29 octombrie, intr-un dosar conexat din cel al retrocedarilor ilegale si cel in care este acuzat de trafic de influenta exercitat asupra lui Dan Sova.

Viorel Hrebenciuc i-a cerut senatorului PSD Dan Sova sa il convinga pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa modifice legea care incrimina un lider de partid pentru anumite infractiuni si sa promoveze legea amnistiei si gratierii, pentru a fi exonerat de raspundere. La schimb, Hrebenciuc i-a promis lui Sova ca ii va oferi intreaga sustinere pentru a ajunge presedinte PSD dupa ce Victor Ponta va ajunge presedinte al Romaniei, ca rezultat al alegerilor din 16 noiembrie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Vadim Tudor arestari abuzive, #Vadim Tudor sustinere Ponta, #Vadim Tudor arestare Hrebenciuc , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014