Vadim depune plangeri penale impotriva persoanelor implicate in evacuarea PRM

Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 22:57
2394 citiri
Vadim depune plangeri penale impotriva persoanelor implicate in evacuarea PRM
Foto:innpolitics.ro

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat vineri ca in cursul zilei de luni va transmite catre procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, sase plangeri penale indreptate impotriva persoanelor implicate in demersul de evacuare silita din sediul central al formatiunii din strada Emile Zola nr.2.

PRM va inainta plangeri penale impotriva executorului judecatoresc, Lucian Ezer, care s-a prezentat in 16 si 26 noiembrie la sediul PRM, pentru a duce la indeplinire sentinta Judecatoriei Sectorului 1 din Bucuresti de evacuare silita, impotriva judecatoarei Emilia Madularescu, dar si impotriva lui Mihai Petre, avocatul lui Andrew George Caranfil, cel care revendica acest imobil. De asemenea, va fi depusa o plangere penala si impotriva lui Ionel Eftimie, politistul care s-a prezentat la sediul PRM impreuna cu Lucian Ezer.

Intocmirea acestor patru plangeri penale fusese anuntata inca din data de 26 noiembrie, insa ele nu au fost depuse pana la acest moment de avocatul care reprezinta PRM.

Plangerile amintite, impreuna cu inca doua, indreptate impotriva directorului Arhivelor Nationale ale Romaniei, Doru Dobrincu, si a sefului de serviciu Directia Municipiului Bucuresti a Arhivelor Nationale, Filofteia Ranzis, acuzati de falsificarea schitei cadastru referitoare la imobilul din strada Emile Zola nr. 2, vor fi transmise luni Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Executorul judecatoresc Lucian Ezer a intocmit in data de 26 noiembrie un proces-verbal prin care se precizeaza ca evacuarea silita a PRM din sediul central "nu se poate face" deoarece in aceeasi cladire mai functioneaza si redactia "Tricolorul", precum si cabinetul de europarlamentar al presedintelui PRM.

C.V.Tudor a adaugat ca, desi a semnat procesul-verbal intocmit de Lucian Ezer, va ataca cu recurs, la Tribunalul Municipiului Bucuresti, decizia Judecatoriei Sector 1 privind suspendarea executarii silite.

Presedintele PRM a sustinut, de asemenea, ca nu intentioneaza sa paraseasca sediul central din strada Emile Zola nr. 2, in ciuda ordinului de evacuare primit in luna octombrie, ca urmare a sentintei civile din 30 septembrie 2010, pronuntata de Judecatoria Sectorului 1.

Liderul PRM a sustinut ca are in posesie documente de la Arhivele Statului care dovedesc ca sediul partidului nu a apartinut niciodata lui Andrew George Caranfil, caruia RA-APPS i l-a retrocedat in data de 3 martie.

C.V.Tudor spune ca imobilul amintit ar fi apartinut de drept Mariei Wolf, iar in anul 1959 a fost nationalizat. Acesta a mai aratat ca, in anul 2006, cand a primit de la Guvernul Tariceanu acest sediu, l-a intrebat pe primul-ministru de atunci care este regimul juridic al cladirii si daca aceasta este revendicata.

La sediul PRM, Lucian Ezer s-a prezentat in data de 16 noiembrie, intocmind un proces-verbal asemanator, prin care executarea silita a fost amanata.

Presedintele PRM anunta, in 19 martie, ca a dat in judecata RA-APPS pentru modalitatea in care a fost retrocedat sediul partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Vadim evacuare sediu, #Vadim executor evacuare sediu, #Corneliu Vadim Tudor , #PRM
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
Vadim s-a improprietarit cu acest sediu , pentru ca nu apuca sa traiasca el atit cit vor dura procesele ..