C.V. Tudor: Cand pleaca Basescu de la Cotroceni, plec si eu din sediu

Autor: Ana Ilie
Vineri, 26 Noiembrie 2010, ora 21:21
3627 citiri
C.V. Tudor: Cand pleaca Basescu de la Cotroceni, plec si eu din sediu
Foto: Antena 3

"Cand pleaca Basescu de la Cotroceni plec si eu din sediul PRM", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Invitat la Antena3 sa vorbeasca despre scandalul pe care l-a iscat la incercarea de evacuare din sediul partidului sau, dintr-un imobil revendicat, Vadim si-a inceput expunerea printr-o serie de rime ad-hoc: "La al 14-lea Congres, Basescu reales", "Tovarase Ceausescu, fa-i chemare lui Basescu!", convins fiind ca evacuarea a fost decisa de presedintele Traian Basescu si Adriean Videanu - chiar daca la primarie este Sorin Oprescu.

"Videanu e in continuare tartorul la Primaria Bucurestiului!" a subliniat peremistul.

Vadim a explicat ca "e chestie de principiu" faptul ca nu renunta la sediu: "Nu ma cramponez de niciun sediu, ca tot mafia lu Basescu ne-a scos in 2006 din sediu, si m-am dus acolo unde mi-a dat guvernul Tariceanu sediu".

"Am intrebat daca e revendicat ca n-am timp de pierdut cu procese, mi-au zis ca nu e revendicat si l-am luat...Ei au venit cu acte false. In imobilul ala nu a stat familia Caranfil despre care se minte si asa-zisul mostenitor din America care are 80 de ani a murit, a paralizat acum cateva luni si a murit", a continuat peremistul.

In orice caz, spune Vadim, "nu se va ajunge la evacuare", pentru ca "avem si noi mascati, le dau o batuta de nu se vad...nu se va ajunge la evacuare...stii ce le-am zis politistilor? Urata paine mai mancati, in loc sa-l arestati pe Basescu veniti la Vadim!".

Vadim nu se lasa evacuat si-l trimite pe Basescu dupa Ceausescu

Corneliu Vadim Tudor refuza sa fie evacuat din sediul partidului dupa ce a acesta a fost retrocedat fostului proprietar si a afisat, vineri, papusi spanzurate cu chipul lui Traian Basescu si al Elenei Udrea, alaturi de pancarte prin care sugereaza ca seful statului ar trebui sa impartaseasca soarta fostului dictator Nicolae Ceausescu.

Europarlamentarul Vadim Tudor a dat ordin ca la balconul cladirii din strada Emile Zola sa fie atarnate doua papusi cu funii legate de gat, iar deasupra lor sa fie puse doua pancarte pe care scrie "Jos Basescu" si "Tovarasul Ceausescu, fa-i chemare lui Basescu".

Saptamana trecuta, PRM a primit ordinul de evacuare din sediu, pe care partidul il contesta. Vadim Tudor a explicat ca, desi in cazul cererii de retrocedare a imobilului din Emile Zola nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, Judecatoria Sectorului 1 a incuviintat executarea silita a PRM si, implicit, evacuarea din sediu.

Evacuarea PRM din sediul central, amanata

In cele din urma, evacuarea Partidului Romania Mare din sediul central de pe strada Emile Zola a fost amanata, dupa ce s-a constatat ca PRM subinchiriase spatiul altor trei firme, iar ordinul de evacuare nu preciza nimic despre acestea.

Evacuarea s-a amanat pentru ca se asteapta o noua hotarare din partea instantei, ce va fi data, cel mai probabil, saptamana viitoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#vadim evacuare, #Vadim Tudor, #vadim tudor basescu , #PRM