Una dintre fiicele lui Vadim Tudor, angajata la Senat datorita "bagajului genetic"

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 17:57 19710 citiri
Foto: B1 TV

Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a decis sa angajeze una dintre fiicele (foto) lui Corneliu Vadim Tudor, oricare dintre ele, pe un post de consilier parlamentar, fiind convins ca acestea au mostenit "tot bagajul genetic" al tatalui lor.

"Sotia lui Corneliu Vadim Tudor a spus ca si-ar dori un loc de munca pentru fete. Am decis, in urma unei discutii cu doamna si cu fetele, ca de luni incolo, una dintre fiice, care doreste, sa fie consilier parlamentar. Va fi angajata la cabinetul meu senatorial. Sunt convins ca tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis si catre fete. Una dintre ele vor (sic!) avea un loc de munca in Senatul Romaniei", a declarat la Romania TV parlamentarul UNPR Haralambie Vochitoiu, informeaza stiripesurse.ro.

Aberatia zilei: Iohannis, Vadim sau Ponta? Greu de ales!

Lidia Tudor (foto dreapta), fiica cea mare a fostului lider PRM inmormantat joi, a declarat ca nu s-a hotarat daca sa accepte oferta.

"Deocamdata nu stiu daca o sa accept oferta de consilier parlamentar. Am primit mai multe oferte de munca, dar trebuie sa ma gandesc bine pana sa iau o decizie.

Tatal meu nu si-a dorit pentru mine sa intru in politica si nici eu nu-mi doresc sa intru vreodata in politica, din cauza experientei pe care a avut-o el in politica si din cauza faptului ca politica din Romania nu este un domeniu in care eu sa intru. Nu am ce cauta acolo. Politica nu este pentru mine", a declarat aceasta.

Fotografia zilei: Ultima amintire cu "tribunul"

Fostul senator si lider PRM Corneliu Vadim Tudor a fost inmormantat, joi, cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil.

Incident la inmormatarea lui Vadim Tudor: Sicriul n-a incaput in cavou UPDATE

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
niculaeda
rank 5
"Una dintre fiicele lui Vadim Tudor, angajata la Senat datorita
MatusaTamara
rank 5