Tinerii din PRM ii cer explicatii lui Vadim Tudor, dupa ce le-a fost dizolvata organizatia

Duminica, 09 Octombrie 2011, ora 11:27
2166 citiri
Tinerii din PRM ii cer explicatii lui Vadim Tudor, dupa ce le-a fost dizolvata organizatia
Foto: Adevarul

Scandalul dintre liderul PRM si tinerii din organizatia sa a atins proportii nebanuite de niciuna dintre cele doua parti.

Sambata, site-urile ziarelor "Tricolorul" si "Romania Mare", gestionate de vicepresedintele organizatiei de tineret, nu contineau niciun fel de informatii. In locul stirilor erau postate comunicate ale organizatiilor de tineret din tara, indignate de anuntul liderului PRM ca a dizolvat toata OTRM.

Adrian Marin, presedintele Organizatiei de Tineret Romania Mare (OTRM), a declarat, in cadrul unui interviu acordat cotidianului Adevarul, ca tinerii vor sa se intalneasca cu liderul PRM pentru a rezolva situatia, dar Marius Marinescu nu i-a lasat sa intre in biroul lui Corneliu Vadim Tudor din Casa Presei.

"Speram sa avem o intalnire cat mai curand pentru a rezolva situatia, pentru ca, asa cum se poate vedea si pe site-ul ziarului "Tricolorul", tot mai multe filiale isi exprima nemultumirea pentru dizolvarea organizatiei. Adica 7.000 de tineri sa fie dati afara, cati numara acum organizatia de tineret, fara niciun fel de explicatie...", spune Marin.

Vadim dizolva Organizatia de Tineret din PRM

Conflictul s-a nascut marti seara, cand cea care gestioneaza site-ul, Alina Alupoaei, vicepresedinte al OTRM, aflata intr-o delegatie la Bruxelles, a ratat postarea pe site-ul publicatiei "Tricolorul", pentru ca n-a avut nici acces la Internet si i-a cazut si serverul.

La intoarcerea in tara, Alina Alupoaei a fost instiintata ca Vadim Tudor ar fi luat aceasta ratare drept un boicot si ar fi facut-o, intr-un SMS, "obeza obraznica".

Atunci ea a cerut explicatii pe site-ul "Tricolorului" si a lasat sa se inteleaga ca nu mai posteaza ziarul pana nu le primeste. Asa a pornit scandalul.

Vadim a anuntat ca a dat-o afara din partid pe Alupoaei si a dizolvat organizatia de tineret.

"Am incercat sa ne vedem cu liderul partidului, dar am fost opriti la poarta de domnul Marius Marinescu. La biroul domnului presedinte, din Casa Presei Libere. Am incercat sa mergem joia trecuta, dupa povestea cu ziarul si cu sms-ul acela buclucas, am incercat sa vorbim, dar nu am reusit sa trecem de domnul Marius Marinescu", povesteste Adrian Marin.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#scandal vadim organizatie tineret, #organizatia tineret PRM, #site tricolorul scandal , #PRM