Scandal in PRM pe locul lui Becali - Vadim: Ii rup sira spinarii lui Mihaescu

Miercuri, 09 Ianuarie 2013, ora 09:21
4363 citiri
Scandal in PRM pe locul lui Becali - Vadim: Ii rup sira spinarii lui Mihaescu
Foto: Arhiva

Scandalul din PRM, legat de ocuparea postului de europarlamentar ramas vacant dupa de George Becali a obtinut un fotoliu de senator la alegerile din 9 decembrie, ia amploare.

In timp ce Eugen Mihaescu il acuza pe liderul PRM, ca incalca legea si vrea sa ii sufle locul care ii revine legal, Vadim Tudor sustine ca Mihaiescu "a taiat frunze la caini" si "a ars gazul de pomana".

"Mihaescu a venit intotdeauna la dat gata. A fost patru ani senator al PRM, doi ani a fost si euro-observator. A taiat frunza la caini, a ars gazul de pomana. Dupa ce am fost eliminati din Parlament, el si-a pus palma in fund si a disparut. Din 2009 pana in 2012 inclusiv el nu mai aparut la partid. Nu si-a platit cotizatia. Ii rup sira spinarii daca imi forteaza mana", a declarat Vadim Tudor, conform Realitatea Tv.

Eugen Mihaescu: Voi ataca in instanta decizia AEP de a-l trimite pe Zamfirescu la PE

Peremistul Eugen Mihaescu sustine ca el, si nu Dan Zamfirescu, trebuie sa mearga in PE pe locul vacantat de Gigi Becali si a informat AEP ca este indreptatit la acest post, fiind membru cu drepturi depline al partidului, contrar celor spuse de Corneliu Vadim Tudor, care comite un "abuz" sustinandu-l pe Zamfirescu.

Mihaescu acuza ca presedintele PRM a decis sa sara peste el, "sa sara peste locul cinci, doamna profesoara Angela Balan si peste locul sase, domnul Dumitru Avram, redactor sef al publicatiilor vadimiste, ca sa-i dea mandatul fostului militian Dan Dumitru Zamfirescu".

Scandal in PRM: Mihaescu cere locul lui Becali in PE. AEP spune ca nu are competenta

Mihaescu afirma ca are carnetul stampilat si semnat pana in decembrie 2012, cu toate ca Vadim Tudor ar fi sustinut ca el s-a autosuspendat din partid prin neplata cotizatiei si de aceea nu l-a trimis la PE.

Aratata cu degetul, Autoritatea Electorala Permanenta isi declina orice competenta in conflict.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Vadim ameninta Mihaescu PE, #scandal PRM europarlamentar Becali, #Mihaescu PRM Parlament European , #PRM