Ponta s-a aliat cu omul care il numea "maimutoi" si "patachina"

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 11:16
11654 citiri
Ponta s-a aliat cu omul care il numea "maimutoi" si "patachina"
Foto: Cuget Liber

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, si-a anuntat marti sustinerea pentru candidatul PSD, Victor Ponta, in turul doi al alegerilor prezidentiale, de pe 16 noiembrie. Mai mult, PRM a facut protocol de colaborare cu UNPR, aliatul lui Ponta.

Cu toate acestea, C.V. Tudor este autorul mai multor pamflete recente, extrem de violente in limbaj si mesaj, la adresa premierului Ponta si a sotiei sale.

Intr-unul din acestea, un poem de 24 de strofe, intitulat "MR. PIRT SI CURVA POPII", Vadim face trimiteri extrem de evidente la identitatea premierului Victor Ponta si la Daciana Sarbu, care sunt comparati cu cuplul Ceausescu.

In pamfletul publicat pe contul sau de Facebook, in urma cu o luna si jumatate, pe data de 22 septembrie, Corneliu Vadim Tudor il acuza in versuri pe alocuri imposibil de reprodus pe Victor Ponta de jefuirea tarii, de comiterea mai multor faradelegi, de tendinte dictatoriale, dar si, mai ales, de faptul ca ar avea o alta orientare sexuala decat cea declarata oficial.

Intr-unul din versuri, Vadim il acuza pe premierul Romaniei si de faptul ca este plagiator. "El mongol, ea bulbucata/El plagiator si hot", arata presedintele PRM in strofa 22.

Iata cateva dintre cele mai "rezonabile" strofe:

"Ati innebunit cu totii?

Aclamati un maimutoi

Nu vedeti ca-i cad chilotii?

Babette pleaca la razboi!

Capul mic, de bibilica

Pe un trunchi acromegal

Monstrul, carevasazica

L-ati urcat pe piedestal...

Fratilor, intrati in casa

Si-i ascundeti pe copii

O pereche sulfuroasa

Dupa voturi va veni.

Doua patachine triste

Imitind pe Ceausesti

Bagati nasul in batiste

Ca sa nu luati boli lumesti.

Nu credeam ca impostura

Naste monstri-asa pitici

Un refren le umple gura:

'Mindri ca sintem calici!'"

Poemul este asumat de Corneliu Vadim Tudor, care dezvaluie, la sfarsit, si momentul creatiei: "Pamflet scris in noaptea de 20 spre 21 septembrie 2014".

Contul de Facebook al lui Vadim Tudor este insa plin de postari ale acestuia cu accente din registrul conotatiilor sexuale care il vizeaza pe cel cu care tocmai s-a aliat.

In urma cu trei zile, de pilda, Corneliu Vadim Tudor a dat "Share" unei poze postate de contul "revistadiaspora" care il infatisa pe Victor Ponta in postura de travestit care isi ofera serviciile sexuale.

"Dupa o serioasa reflectare si meditatie, am decis sa il ajut pe tanarul Victor Ponta sa se mute cu biroul la Cotroceni, pentru ca aleg raul cel mai mic", a explicat C.V. Tudor marti, cand si-a anuntat sustinerea publica pentru candidatura lui Victor Ponta.

Vadim Tudor explica de ce il sustine pe Ponta: Iohannis, un neamt second hand refuzat la export (Video)

"Eu nu voi vota niciodata un strain de neam si lege. Prin antiteza, Iohannis va putea deveni presedintele Romaniei atunci cand eu voi deveni presedinte al Germaniei", a mai spus liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor a fost unul dintre cei 14 candidati la presedintie, obtinand in primul tur al alegerilor de pe 2 noiembrie 3,65% din voturi, reprezentand "350.000 de voturi curate", pe care, a spus liderul PRM, a decis sa le dea "junelui Victor Ponta".

A.V.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Corneliu Vadim Tudor Ponta pamflet homosexual, #Vadim Ponta pamflet violenta, #Vadim Ponta pamflet alegeri , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5