Fotografia zilei: Ultima amintire cu "tribunul"

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 11:20 7858 citiri
Foto: captura ProTV

Mii de oameni, in special pensionari, s-au perindat pe la catafalcul fostului lider PRM Corneliu Vadim Tudor, iar unii dintre ei au tinut sa imortalizeze momentul, fotografiind sicriul sau chiar si corpul neinsufletit.

Pelerinajul a avut loc la Biserica Sf Gheorghe cel Nou din centrul Capitalei, unde admiratorii fostului senator au stat la coada pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Unii au dorit sa pastreze o amintire toata viata, asa ca si-au folosit telefoanele inteligente pentru a face fotografii cu cel supranumit "tribunul". Mai multi s-au fotografiat langa catafalc sau au mers si mai departe si si-au facut cate un selfie, informeaza Pro TV.

Foto: captura ProTV

Corneliu Vadim Tudor a incetat din viata luni, in urma unui infarct. El este immormantat joi cu onorori militare, la cimitirul Ghencea Civil.

Cortegiul funerar a trecut si prin fata Palatului Parlamentului inainte de a ajunge la locul de veci.

Biroul Permanent al Senatului a respins propunerea ca sicriul cu trupul neinsufletit al fostului senator PRM sa fie depus in cladire, asa cum s-a intamplat in cazul fostului premier si senator Radu Vasile, decedat in iulie 2013.

Foto: captura ProTV

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News