Evacuarea PRM din sediul central, amanata

Vineri, 26 Noiembrie 2010, ora 13:37
2027 citiri
Evacuarea PRM din sediul central, amanata
Foto: Realitatea Tv

Evacuarea Partidului Romania Mare din sediul central de pe strada Emile Zola a fost amanata, dupa ce s-a constatat ca PRM subinchiriase spatiul altor trei firme, iar ordinul de evacuare nu preciza nimic despre acestea.

Astfel, evacuarea s-a amanat pentru ca se asteapta o noua hotarare din partea instantei, ce va fi data, cel mai probabil, saptamana viitoare.

Vineri, la sediul PRM, presedintele partidului Corneliu Vadim Tudor a facut un adevarat scandal, neferindu-se sa foloseasca insulte si cuvinte obscene la adresa lui Traian Basescu si a Elenei Udrea.

Vadim nu se lasa evacuat si-l trimite pe Basescu dupa Ceausescu (VIDEO)

Mai mult, europarlamentarul a dat ordin ca la balconul cladirii din strada Emile Zola sa fie atarnate doua papusi cu funii legate de gat, iar deasupra lor sa fie puse doua pancarte pe care scrie "Jos Basescu" si "Tovarasul Ceausescu, fa-i chemare lui Basescu".

Saptamana trecuta, PRM a primit ordinul de evacuare din sediu, pe care partidul il contesta. Vadim Tudor a explicat ca, desi in cazul cererii de retrocedare a imobilului din Emile Zola nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, Judecatoria Sectorului 1 a incuviintat executarea silita a PRM si, implicit, evacuarea din sediu.

Mai mult, tribunul ar fi facut si un apel la Politie si la Jandarmerie sa nu intervina.

De asemenea, presedintele PRM a sustinut ca detine documente de la Arhivele Statului care dovedesc ca sediul partidului din strada Emile Zola nu a apartinut niciodata lui Andrew George Caranfil, caruia RA-APPS i-a retrocedat imobilul in data de 3 martie. Mai mult, Vadim sustine ca, din informatiile sale, Andrew George Caranfil ar putea sa nu mai traiasca, fapt care schimba datele problemei.

La inceputul lunii martie 2010, Regia Protocolului de Stat a notificat Partidul Romania Mare ca sediul formatiunii, de pe strada Emile Zola din Bucuresti, urmeaza sa fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil, atribuirea unui nou sediu urmand sa fie luata in considerare numai dupa ce PRM isi achita debitele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Corneliu Vadim Tudor PRM, #evacuare PRM Emile Zola , #PRM