Europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor cercetat de OLAF

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 21:15 5357 citiri
Foto: Arhiva

Europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor este cercetat de Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF) dupa ce un fost asistent l-a reclamat ca i-a retinut din salariu suma de aproximativ 40.000 de euro.

Angajatii OLAF au demarat o investigatie si au constatat ca exista o serie de nereguli in documentele de plata ale cabinetului de europarlamentar, pe care il are Corneliu Vadim Tudor in Bucuresti, au declarat surse europene pentru Tvr Info.

Cei de la OLAF au verificat, de asemenea, la arhiva Parlamentului European toate documentele financiare ale europarlamentarului PRM.

Totul a inceput in luna iulie cand europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a fost dat in judecata pentru fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals de un consilier de-al sau care sustinea ca presedintele PRM i-a falsificat semnatura pe mai multe contracte de munca, dar si pe statele de plata, insusindu-si astfel veniturile lunare ce i se cuveneau, suma totala fiind de aproximativ 40.000 de euro.

Vadim Tudor, acuzat de un fost angajat ca i-a falsificat semnatura pentru a-i incasa salariul

Cezar Catalin Marin a spus ca in momentul in care a ocupat functia de asistent local in cadrul Cabinetului de europarlamentar nu l-a presat cu semnarea contractului de munca, pe Corneliu Vadim Tudor, iar cand era vorba sa isi primeasca banii pentru munca pe care a facut-o presedintele PRM l-a amanat, solicitandu-i intelgere pe motiv ca partidul trece printr-o situatie financiara dificila, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

I.U.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News