Dosarul de ultraj al lui Vadim Tudor se judeca in continuare

Luni, 20 Februarie 2012, ora 16:54
2403 citiri
Dosarul de ultraj al lui Vadim Tudor se judeca in continuare
Foto: reportervirtual.ro

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, va fi judecat in continuare de Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul in care este acuzat de ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti.

Vadim Tudor va fi judecat in continuare de ICCJ, dupa ce luni a fost admis, de catre Completul de cinci judecatori, recursul Parchetului in cazul deciziei de restituire a cauzei la procurori, scrie Adevarul.ro.

Dupa ce Completul de cinci judecatori a admis recursul Parchetului, dosarul europarlamentarului PRM ramane sa fie judecat la instanta suprema.

Motivarea judecatorilor este aceea ca procurorul care a semnat rechizitoriul in dosar a facut acte de urmarire penala contrar legii, "a efectuat acte si a luat masuri procesual-penale in respectiva cauza penala", se arata in motivarea deciziei instantei.

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a fost trimis in judecata in cazul evacuarii sediului PRM din Bucuresti. Acestuia i se aduc acuzatii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice.

Sectia penala a ICCJ a decis, pe 24 octombrie 2011, restituirea la Parchet a dosarului privind evacuarea sediului PRM, in care a fost trimis in judecata europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, insa decizia nu a fost definitiva.

Dosarul lui Vadim Tudor, retrimis la Parchet pentru refacerea rechizitoriului

Liderul PRM a fost trimis in judecata, pe 6 aprilie, de Parchetul General, sub acuzatia de nerespectarea hotararii judecatoresti, doua fapte de ultraj si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice, in dosarul evacuarii sediului PRM.

Din probele stranse de anchetatori a reiesit ca, pe 4 ianuarie, cu prilejul punerii in executare silita a unui titlu executoriu privind un imobil situat in Bucuresti, sector 1, pe strada Emile Zola, Corneliu Vadim Tudor s-a impotrivit executarii prin amenintare si exercitarea actelor de violenta fizica impotriva executorului judecatoresc si smulgerea din mana acestuia a documentelor legale de executare, pe care le-a aruncat.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Corneliu Vadim Tudor, #Vadim Tudor proces, #Vadim europarlamentar PRM, #Vadim Tudor judecata , #europarlamentar