CV Tudor: Gusa, cand te vad, iti ard doua palme, asa, barbateste!

Luni, 18 Aprilie 2011, ora 23:21
8228 citiri
CV Tudor: Gusa, cand te vad, iti ard doua palme, asa, barbateste!
Foto: Arhiva

Corneliu Vadim Tudor il ameninta cu palmuirea pe Cozmin Gusa, pentru ca, in cadrul procesului de calomnie intentat de acesta din urma, a fost data in judecata fiica sa, pe al carei nume ar fi "o amarata de casa cu patru camere", in opinia europarlamentarului.

Liderul PRM refuza sa plateasca suma stabilita drept despagubire pentru calomniile la adresa fostului lider al PIN, Cozmin Gusa, asa ca risca poprirea salariului pentru activitatea prestata in Parlamentul European.

Mai mult, Gusa ar fi dat-o in judecata pe fata lui Tudor, pe numele careia se afla casa europarlamentarului, a dezvaluit acesta la Realitatea Tv.

"Este o inscenare judiciara facuta de omul de casa a lui Magureanu... In ziarul meu, Tricolorul, a aparut un articol nescris de mine, luat de pe Internet, n-am stiut de proces, nu m-au anuntat de proces, a fost lipsa de aparare, am aflat de la presa... m-am dus la ministrul Justitiei, cu martori, la acea doamna Florica Bejenariu presedinta CSM, le-am spus ca n-am putut sa ma apar", a povestit CV Tudor.

Peremistul crede ca nu exista sanse sa ii fie poprit salariul de la PE. "Ei nu pot sa-mi ia salariul pentru facatura asta ordinar,a pentru ca sunt bani munciti de mine acolo".

In schimb, "vrea sa-mi ia casa, o casa amarata de patru camere, pe numele fetei mele, acum au dat-o in judecata... primul proces din viata fetei mele. Gusa cand te vad iti ard doua palme, in public, asa, barbateste", l-a amenintat CV Tudor pe Gusa.

La randul sau, Cozmin Gusa a explicat ca "pana in acest moment am reusit sa recuperam, cu executori judecatoresti, o parte din suma respectiva prin depistarea unor conturi ale lui Vadim Tudor si preluarea banilor din ele, iar in acest moment tocmai am deschis procedura de poprire pe leafa de europarlamentar a acestuia.

Mai mult, in cazul in care nici in acest mod nu se acopera suma acordata de justitie, pasul urmator va fi executarea silita a vilei lui Vadim Tudor, din Cotroceni, "numai ca aici ar putea aparea o problema foarte grava, pentru ca Vadim si-a trecut casa pe numele fiicelor dupa ce fusese pronuntata decizia definitiva in justitie si fusese notificat legal, ceea ce este o fapta de natura penala care l-ar putea lasa fara imunitatea de la Bruxelles si chiar trimite dupa gratii", mai explica fostul lider PIN.

Cozmin Gusa a castigat, dupa ani de lupta, definitiv, un proces de mai multe sute de milioane de lei vechi cu Vadim, dupa ce liderul PRM a sustinut in gazetele sale ca Gusa e tatal real al copilului fostei deputate Lavinia Sandru.

In plus, Gusa a decis sa ii deschida un nou proces de calomnie lui Vadim caruia ii cere o suma similara celei din primul proces: "Prin decizia justitiei, liderul PRM avea obligatia platii unei sume de bani, dar si a publicarii unor scuze publice si dezmintiri in doua cotidiane de impact national si in propriul ziar. Nu numai ca nu a facut acest lucru, dar a continuat sa profereze minciuni si calomnii la adresa mea, asa ca va trebui sa dea, din nou, socoteala", a avertizat Gusa.

Pe de alta parte, Corneliu Vadim Tudor are si un alt dosar penal in care este anchetat pentru ultraj in cazul evacuarii silite a sediului PRM si care risca sa il trimita dupa gratii.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#CV Tudor, #cv tudor proces gusa, #cv tudor poprire salariu , #stiri Corneliu Vadim Tudor
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Dupa ce aproape 20 de ani "tribunul" a trait ca un pasha, generand dejectii, laturi, MINCIUNI, CALOMNII, maculatura si facatura,...