Corneliu Vadim Tudor, verificat de ANI (Video)

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 12:25
9168 citiri
Corneliu Vadim Tudor, verificat de ANI (Video)

Corneliu Vadim Tudor este verificat de Agentia Nationala de Integritate din cauza unor neclaritati in declaratia de avere si cea de interese. Vadim a omis sa mentioneze mai multe bunuri in declaratia de avere, iar declaratia de interese depusa la PE este incompleta.

ANI a decis, vineri, sa-l verifice pe liderul PRM dupa ce publicatia Kamikaze a dezvaluit ca un contract incheiat in august 2009, intre Editura Speranta SRL si T Dancor Romconstruct SRL, in valoare de 200.000 de lei, nu apare in declaratia sa de interese.

Editura Speranta SRL editeaza ziarul Tricolorul. Pe contractul invocat mai sus semneaza, din partea Editurii Speranta SRL, chiar Vadim Tudor (detinator a 95% din partile sociale ale SRL-ului). Firma T Dancor Romconstruct SRL este reprezentata de Cornel Ciocan, din judetul Olt. Fratele acestuia, Dan, consilier judetean PSD, ar fi subordonatul politic al lui Ion Toma, seful PSD Olt.

"Eu nu am semnat niciun contract, se minte ca sunt contracte. E vorba de un singur contract, minor, 200.000 de lei noi, o nimica toata cand astia au talharit o tara. Basescu a furat flota (...) Toata presa are voie (la publicitate, n.r.), face si ziarul meu Tricolorul o data la 10 ani o publicitate unei firme de constructii, fara semnatura mea, ca nu semnez eu prostii de genul asta, dar noi nu avem voie, noi trebuie sa murim sufocati financiar", a declarat liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor ar avea si dividende nedeclarate. In plus, Vadim a declarat public ca a primit o serie de obiecte valoroase cadou, insa ele nu sunt mentionate in declaratia de avere.

"Vreau sa va spun ca patronul vostru, Sorin Ovidiu Vintu, face o politica necinstita. Am sa fac o plangere penala chiar azi impotriva ANI, care de la inceput a fost un gestapo al lui Traian Basescu", a declarat, vineri, Vadim la Realitatea Tv.

Europarlamentarul sustine ca Traian Basescu incalca legea de trei ori pe zi si ca nu intelege de ce trebuie sa fie verificat de ANI. "Nu e nimic ilegal acolo, nu eram obligat sa scriu despre colectia mea de arta. Cine ma verifca pe mine? Numai maresalii au dreptul sa judece pe mine!", a mai spus liderul PRM.

Horia Georgescu, secretar general al ANI, a declarat ca ancheta in privinta lui Corneliu Vadim Tudor este in desfasurare si nu poate comenta cazul sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Corneliu Vadim Tudor ANI, #avere Vadim ANI , #stiri Corneliu Vadim Tudor
Comentarii
Poza ETC
ETC
rank 1
Cum scoti Romania din criza? Raspuns: Cumperi un pecerist/fesenist/pedelist/ la valoarea la care este si-l vinzi la valoarea la care se crede!...