Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Corneliu Vadim Tudor nu s-a dus la Parchet pentru ca are gripa

Marti, 22 Februarie 2011, ora 16:00
2526 citiri
Corneliu Vadim Tudor nu s-a dus la Parchet pentru ca are gripa
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, nu s-a mai prezentat marti la Parchetul de pe langa ICCJ, intalnirea sa cu procurorul de caz fiind amanata pentru luni, 28 februarie la ora 11,00, a declarat purtatorul de cuvant al PRM, Marius Marinescu, vicepresedinte al formatiunii.

"Intalnirea liderului PRM cu procurorul Daniel Anton, programata pentru marti, la ora 11.00, a fost amanata pentru ca Vadim Tudor are gripa. Intalnirea se amana pentru lunea viitoare, la aceeasi ora", a precizat Marius Marinescu.

Pe 5 ianuarie, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a anuntat ca Parchetul General a deschis un dosar penal in cazul scandalului provocat de europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor la evacuarea sediului PRM, acesta fiind cercetat pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti.

Un executor judecatoresc a sosit, pe 4 ianuarie, la sediul PRM din str. Emile Zola din Capitala, insotit de politisti, pentru a evacua sediul PRM, in urma unei noi somatii emise pe baza unei hotarari a Judecatoriei sectorului 1.

Incercarea de evacuare s-a soldat cu un scandal, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, impreuna cu mai multi membri ai formatiunii, opunandu-se actiunii executorului judecatoresc.

In cele din urma, PRM a fost evacuat din sediu, dupa mai multe ore in care s-a incercat convingerea conducerii partidului sa iasa din cladirea revendicata de fostii proprietari.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Corneliu Vadim Tudor gripa, #amana intrevedere tribunal , #PRM
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
sa vina justitia acasa la Vadim daca Vadim nu poate...Observ ca Vadim poarta aceiasi ochelari de soare precum Gadhaffi!!! ii doresc lui Vadim acelasi sfirsit ca si prietenul lui Gadaffi!!!
Poza bum
bum
rank 5
aduce-ti repede pastilele si sa-l punem pe picioare ca sa nu ramanem cu un bufon mai putin ; hai , acum , trei galeti cu apa rece , un prosop , cinci aspirine si opt perechi de palme ca sa scoata perle de calitate !