Corneliu Vadim Tudor mai ramane cateva zile in spital

Luni, 04 Martie 2013, ora 11:43 2594 citiri

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, va mai ramane internat cateva zile in spital, acesta fiind afectat de o viroza respiratorie si supus unui tratament cu antibiotice.

Vineri seara, europarlamentarul PRM a fost internat la sectia de Centrul de Boli Cardiovasculare al armatei, din cadrul Spitalului Militar din Bucuresti, fiind "un pacient mai vechi" al clinicii, sub ingrijirea profesorului Ion Tintoiu.

"El a fost transferat pe sectie si beneficiaza de consult multidisciplinar. Este intr-un tonus bun", a declarat, pentru Agerpres, Oana Ciobanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Militar, adaugand ca starea de sanatate a acestuia este buna.

"S-a internat cu simpotme de viroza respiratorie. Nici vorba de boli cardiovasculare. Starea lui este buna, va ramane in spital cat e nevoie", au declarat, la Romania TV, medicii de la sectia unde este internat Corneliu Vadim Tudor. Presedintele Partidului Romania Mare a mers singur la spital.

Corneliu Vadim Tudor se afla in evidenta medicilor cu probleme cardiovasculare, dar de data aceasta problema care l-a adus pe europarlamentar pe patul de spital a fost o viroza respiratorie, dupa cum a spus si acesta intr-o scrisoare adresata presei.

"N-am nimic. A trebuit sa-mi fac unele investigatii medicale, pe fondul unei viroze contractate vineri dupa-amiaza, cind am iesit transpirat, numai in talie, de la o emisiune TV. Asa dupa cum se vede, muncesc ca si pana acum, iar cele doua publicatii ale mele apar cu precizie de ceasornic", a transmis Corneliu Vadim Tudor jurnalistilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News