Corneliu Vadim Tudor face circ la evacuarea din sediul PRM (Video)

Marti, 04 Ianuarie 2011, ora 09:40
18793 citiri
Corneliu Vadim Tudor face circ la evacuarea din sediul PRM (Video)

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a dat un adevarat spectacol in momentul in care executorii judecatoresti au incercat sa-l evacueze din sediul formatiunii de pe strada Emile Zola din Capitala. Liderul PRM a aruncat cu apa in executoarea judecatoreasca Paula Daniela Somaldoc, a jignit-o si chiar a amenintat-o cu violenta.

"Iti dau doua palme de-ti rup dintii. Iesi afara, pitica dracului, pitica nenorocita. Uita-te in oglinda! Proasto! Eu am facut legi in tara asta. Iesi tu afara!", a spus europarlamentarul Vadim Tudor.

In culmea furiei, Vadim a spus ca membrii PRM nu vor iesi din sediu si a amenintat chiar ca "la forta vor raspunde cu forta".

"Puneti-mi catusele. Avem actele care ne dau dreptul sa stam aici. Taci dracu' din gura, catea turbata. Faci tu ordine in partidul meu?", a raspuns Vadim.

In ciuda a ceea ce spune Corneliu Vadim Tudor, executoarea judecatoreasca a aratat ca are actele prin care Judecatoria Sectorului 1 cere ca sediul PRM sa fie evacuat. Nu a fost de ajuns pentru Vadim, care a spus ca e o minciuna si ca hotararea n-ar fi definitiva, acuzand faptul ca in spatele evacuarii sale s-ar ascunde presedintele Traian Basescu.

"Sunteti la picioarele lui Videanu si ale porcului de Basescu. Veniti cu hotararea judecatoreasca definitiva! Va faceti de ras, hotilor! Murdara paine mai mancati. Veti plati, ati fost filmati!"

Executoarea si politistii prezenti la sediu au incercat sa negocieze cu membrii PRM, dar fara succes. Ei au fost acuzati ca sunt hoti, ca incalca legile si ca incalca si Constitutia Romaniei.

"Militienii! Pregatiti catusele. Huooooo, banditilor! V-a trimis criminalul de basescu sa arestati presa".

Circul a continuat si dupa iesirea in fata sediului PRM, unde Vadim i-a luat actele din mana executoarei si i le-a aruncat.

"Nu pleaca nici liftul cu tine, schiloado. Infractoarea dracului. Vreti sa omorati oameni si vreti sa ne omorati si pe noi. Somaldocii aplica legile stramb. Jos somaldocii, jos mafia somaldoaca. Nenorocito, ce voiai tu sa dai ordine la presa? De ce dai ordine la presa? Nu dai tu presa afara, analfabeto. Mars de aici!", a spus Vadim Paulei Somaldoc, cea care ceruse presei sa paraseasca sediul.

Aceasta a declarat ulterior ca nu va renunta si a adaugat faptul ca e o rusine ca un europarlamentar vorbeste in felul acesta.

"Nu voi pleca de aici, evacuarea se va face azi. Pacat ca avem astfel de reprezentanti, mai ales in Uniunea Europeana. Daca dumneavoastra ne veti ajuta, se va face liniste. Acum e timpul sa parasiti sediul.(...) Daca e nevoie, se va folosi si forta", le-a spus judecatoarea reprezentatilor presei.

Intr-adevar. La ora 10.00, politistii asteptau in curtea sediului linistiti incheierea discutiilor dintre conducerea PRM si executoare pentru a afla ce trebuie sa faca pentru a duce la bun sfarsit misiunea incredintata. In sediul PRM nu au mai avut acces nici jurnalistii, cu totii fiind lasati sa astepte afara, in strada deznodamantul.

Intre timp, a fost chemata la fata locului si o ambulanta. Conform jurnalistilor de la Antena3, fratelui lui Vadim Tudor, Marcu Tudor, i s-a facut rau. Fost deputat PRM, declarat de CNSAS colaborator al fostei Securitati, Marcu Tudor are peste 70 de ani si este cunoscut ca fiind suferind de inima.

La circa o ora dupa, Corneliu Vadim Tudor a iesit in balconul cladirii din strada Emile Zola numarul 2 si a declarat ca nu va pleca.

"Nu plec nici mort(...) Eu raman aici. Ce-o sa faca, ma impusca, ma iau cu catusele? Stau in biroul meu, cine ma va da afara?"

El a spus ca va face si demersuri la forurile europene pentru a fi ajutat in "lupta cu Traian Basescu si Adriean Videanu" , ca e o forma de hartuire politica si ca cel caruia i s-a restituit e mort si nici macar nu locuia la aceasta adresa.

Executorii judecatoresti sunt decisi sa duca insa la capat evacuarea si au inceput sa schimbe yalele de la sediul PRM, in jurul orei 12.00.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#evacuare Vadim Tudor sediu, #evacuare sediu PRM, #circ Vadim, #scandal vadim , #PRM