Corneliu Vadim Tudor - De ce vrea sa fie presedinte

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 11:42 6078 citiri
Foto: europarl.europa.eu

Corneliu Vadim Tudor, liderul Partidului Romania Mare, spune ca a intrat in cursa prezidentiala pentru ca "plange de mila" poporului roman, iar "amarata" de tara nu mai rezista.

"Nu despre mine e vorba, despre tara asta a noastra amarata, care nu mai rezista. Am rezistat pana acum, sa vad daca mai rezista acest popor. Ii plang de mila. Daca se duce iar dupa carnati si mititei si chiftele, il priveste, dar se termina pomenile electorale si din ce va trai dupa aia?", a sustinut Vadim Tudor.

Totul despre candidatul Corneliu Vadim Tudor

Liderul PRM a mentionat ca a decis sa se inscrie in cursa pentru Cotroceni, dupa ce reprezentantii mai multor filiale ale partidului l-au rugat sa candideze. Totodata, acesta a precizat ca mizeaza pe electoratul stabil al partidului pe care il conduce.

Alegeri prezidentiale 2014 - Vadim, candidatul de serviciu: Isi vinde masina ca sa aiba bani de campanie

"Sa se termine cu impostura stanga-dreapta. Electoratul PRM e acelasi, a ramas stabil. Este vremea unei crize profunde care imi aminteste de anul 2000, cand am intrat in finala la alegerile prezidentiale", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Pe de alta parte, candidatul PRM s-a declarat dispus sa negocieze intre cele doua tururi de scrutin de la prezidentiale, in cazul in care nu va ramane in cursa. "N-am nicio preferinta, dar se va negocia", a subliniat Corneliu Vadim Tudor, referindu-se la candidatul pe care l-ar putea sprijini in turul al doilea.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Ca la fiecare scrutin prezidential, Vadim a declarat ca poate castiga, daca votul din noiembrie nu va fi fraudat. Este a cincea oara cand liderul PRM candideaza la alegerile prezidentiale, dupa incercarile nereusite din 1996, 2000, 2004 si 2009.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News