Corneliu Vadim Tudor, audiat la DIICOT (Video)

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 17:26
2545 citiri
Corneliu Vadim Tudor, audiat la DIICOT (Video)
Foto: Antena3

Corneliu Vadim Tudor a fost audiat astazi la DIICOT, dupa ce procurorii l-au chemat sa dea o declaratie in calitate de parte vatamata in cazul mesajului postat impotriva sa pe site-ul Tricolorului.

Liderul PRM intentase o actiune impotriva celor care i-au spart site-ul ziarului sau, Tricolorul, si care au postat un mesaj impotriva sa. Dupa acest incident, Vadim a anuntat ca va dizolva organizatia de tineret a partidului.

Vadim Tudor a acuzat pirateria informatica in cazul spargerii site-urilor publicatiilor sale, Romania Mare si Tricolorul: "Sper ca hackerii sa fie sanctionati pentru actiunile lor. Pedepsele pentru acest tip de frauda sunt inca la inceput. Daca deschizi noul site al Tricolorului, vezi ca s-au facut stapani si posteaza tot felul de mizerii".

Vadim Tudor depusese, in ianuarie, o plangere la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie impotriva hackerilor care "ataca" site-urile publicatiilor sale. Plangerea fusese inregistrata la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organzata si Terorism (DIICOT), din cadrul Parchetului ICC.

Problemele cu fostul consilier

Presedintele PRM a comentat si cazul fostului sau consilier, Cezar Marin, catalogandu-l drept "unul dintre infractorii transfrontalieni din cauza caruia Romania nu a intrat in Spatiul Schengen. El a fost anchetat timp de 3 ore pentru implicarea sa in traficul de minori din Italia, dar pentru ca a zis 'Vi-l dau pe Vadim daca nu ma inchideti', a rastalmacit povestea ca i-as fi luat salariul de sofer".

Europarlamentarul a spus despre Cezar Marin ca i-a fost sofer, si nu consilier parlamentar. Acesta l-a acuzat pe liderul PRM ca ii datoreaza 40.000 de euro.

Becali, un copil cu suflet curat

Referitor la achitarea lui Gigi Becali, in dosarul sechestrarii de persoane, Vadim Tudor a spus ca "Gigi Becali a fost chinuit, il inteleg. Mi-a zis la finala Cupei Romaniei de la Brasov, unde am stat alaturi de el, ca are doua dosare penale destul de grele. I-am zis ca o sa il ajute Dumnezeu".

Presedintele PRM a spus ca, in cazul lui Becali, "tot raul este spre bine" si ca acesta este "un copil cu suflet curat". Totodata, Vadim Tudor s-a pronuntat si in legatura cu scandalul dintre finantatorul Stelei si Ministerul Apararii: "Fac un apel la ministrul Apararii, Gabriel Oprea, sa nu se faca stapan pe stadionul Stelei. Sa-si vada de frapierele lui!"

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Vadim Tudor Steaua, #Vadim Tudor DIICOT, #Vadim Tudor Gigi Becali, #Vadim Tudor procese , #Gigi Becali