C.V. Tudor cere, in Parlamentul European, eliberarea lui Becali

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 09:54 3730 citiri
Foto: Arhiva

Eurodeputatul PRM Corneliu Vadim Tudor a lansat luni seara, in plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, un apel la eliberarea omului de afaceri George Becali, afirmand ca acesta a fost condamnat in mod samavolnic in niste dosare inventate pentru ca cineva a dorit sa puna mana pe echipa de fotbal Steaua in scop electoral.

"Multa lume il cunoaste pe colegul nostru coleg George Becali mai mult in calitatea sa de patron al celebrei echipe de fotbal Steaua Bucuresti. Ei bine, acest om a fost arestat si condamnat in mod samavolnic in niste dosare inventate. De ce? Foarte simplu. Cineva a vrut sa pana mana in scop electoral pe echipa Steaua, echipa care in primavara acestui an a invins marile formatii Ajax Amsterdam si Chelsea Londra, iar acum joaca in grupele Champions League", a spus Corneliu Vadim Tudor, in cadrul procedurii discursurilor de un minut.

El a adaugat ca "sufletul si finantatorul Stelei este in temnita, complet nevinovat", fiind impiedicat sa se ocupe de campania din acest a clubului in competitiile europene.

"Iata unul dintre motivele pentru care justitia din Romania e oaia neagra a Europei. Trag un semnal de alarma si va rog sa va implicati in eliberarea fostului nostru coleg, care a ajutat multe biserici crestine si numerosi oameni saraci. El e tatal a trei adolescente si are o mama in varsta de 85 de ani. Tratamentul care i se aplica in inchisoare e subuman. Ce rusine!", a mai spus Vadim in interventia sa.

Eurodeputatul si-a incheiat discursul cu apelul 'Free George Becali!', care a starnit aplauze razlete in plenul legislativului comunitar.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News