C.V. Tudor: Am fost tarat in scandalul vrajitoarelor pentru ca fac rating

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 21:40
3309 citiri
C.V. Tudor: Am fost tarat in scandalul vrajitoarelor pentru ca fac rating
Foto: Arhiva

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca a fost tarat in scandalul vrajitoarelor pentru ca este un nume care, cel putin pentru presa, conteaza extrem de mult in ceea ce priveste ratingul.

Vrajitoarea Vanesa s-a predat

"Cum am ajuns eu in scandalul asta? Cum ajung in mai toate scandalurile! Cand intra Vadim intr-un scandal, ratingul e dublu. Am fost ieri (miercuri - n.red.) intr-o emisiune, si ele insele spun ca nu au pomenit numele meu. Una dintre ele a spus ca nu m-a vazut in viata ei.

De unde toata mizeria asta? Unde e inselaciunea? Au promis ca o fac pe Oana vedeta la Hollywood. N-au facut-o. Sa infunde puscaria! Au promis ca o omoara pe Marioara Zavoranu. Nu au omorat-o. Sa le bagam la puscarie!", a declarat C.V. Tudor, joi, la Antena 3.

Cat despre Oana Zavoranu, politicianul este convins ca "a luat-o razna", dar ca o vindeca el: "Ce sa va zic de Oana? A innebunit de tot? A luat-o razna? Lasa, ca o vindec eu!".

Nu in ultimul rand, C.V. Tudor a subliniat ca in cel mai scurt timp va ajunge la tribunal si le va da in judecata pe "toate trei", mai exact pe Oana Zavoranu si pe cele doua vrajitoare, Melisa si Vanesa, arestate preventiv pentru 29 de zile.

Vanatoare de vrajitoare: Melisa a fost prinsa de politie, Vanesa e pe fuga

Amintim ca Roxana Lider, alias vrajitoarea Vanesa, data in urmarire generala dupa ce, la aflarea vestii ca va fi arestata preventiv pentru 29 de zile, a reusit sa fuga, s-a predat in cursul diminetii de joi politistilor de la Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Ilfov.

O situatie similara s-a intamplat si in cazul vrajitoarei Melisa, care a fost gasita si dusa in arest, miercuri noaptea, dupa ce, in cursul zilei, magistratii Curtii de Apel au emis un mandat de arestare preventiva pe numele ei, pentru santaj si inselaciune.

Melisa si Vanesa, care sustineau ca pot indeplini dorinte ale clientilor, au ajuns in atentia autoritatilor dupa ce Oana Zavoranu le-a acuzat ca au amenintat-o cu blesteme si ca au santajat-o.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Corneliu Vadim Tudor vrajitoare, #Oana Zavoranu vrajitoare, #scandal vrajtoare, #Melisa Vanesa arestate , #PRM