Alegeri prezidentiale 2014: Corneliu Vadim Tudor lanseaza prima conspiratie

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 16:10 6033 citiri
Foto: Facebook/ Corneliu Vadim Tudor

Candidatul PRM la alegerile prezidentiale Corneliu Vadim Tudor considera "suspecta" tragerea la sorti facuta de Biroul Electoral Central.

"Este foarte suspecta tragerea la sorti. Trebuia sa se faca in prezenta candidatilor sau reprezentantilor acestor candidati. La Liga Campionilor Europeni sau la alte competitii sportive, cand se recurge la tragerea la sorti, sunt reprezentantii Cluburilor de fata. (...) Cum m-au pus pe mine sa cad dupa harta, pe locul 13, si pe Kelemen Hunor l-au pus pe locul I? (...) Nu e nicio problema. Biblia spune: cei din urma vor fi cei dintai, dar e pentru prima oara cand m-au pus la coada vacii", a afirmat miercuri Corneliu Vadim Tudor, la Palatul Parlamentului.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Alegeri prezidentiale 2014: Ordinea candidatilor pe buletinele de vot

Primul candidat pe buletinul de vot la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie va fi Kelemen Hunor (UDMR), potrivit tragerii la sorti efectuate marti de BEC.

Pe urmatoarele locuri se situeaza Klaus Iohannis (PNL), Dan Diaconescu (PP-DD), Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), William Brinza (Partidul Ecologist Roman), Elena Udrea (PMP), Mirel Mircea Amaritei (Prodemo), Teodor Melescanu - independent, Gheorghe Funar - independent, Szilagyi Zsolt (PPMT), Monica Macovei - independent, Constantin Rotaru (Partidul Alianta Socialista), Calin Popescu-Tariceanu - independent, Corneliu Vadim Tudor (PRM).

Potrivit legii, in 48 de ore de la ramanerea definitiva a candidaturilor BEC stabileste ordinea de inscriere in buletinul de vot, prin tragere la sorti, in prima etapa din randul candidatilor propusi de partidele politice parlamentare, iar in a doua etapa din randul celorlalti candidati.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News