Cornel Dinu dă de pământ cu Edi Iordănescu: "Este un copil forțat. Îmi aduce aminte de UTC, tăticuțul fiind și secretar de partid"

Marti, 24 August 2021, ora 19:4841864 citiri
Cornel Dinu dă de pământ cu Edi Iordănescu: "Este un copil forțat. Îmi aduce aminte de UTC, tăticuțul fiind și secretar de partid"
Cornel Dinu. captura foto: Telekom

Cornel Dinu l-a atacat pe antrenorul de la FCSB, Edward Iordănescu.

Dinamovistul a taxat în termeni duri discursul tehnicianului echipei lui Becali dupa egalul, 1-1, cu Sepsi.

Cornel Dinu nu l-a uitat nici pe tatăl lui Edi, rivalul de la Steaua, Anghel Iordănescu.

"Edi Iordănescu a început cu discursul ca pe șantier, cu îndemnul că avem foarte mult de muncă. Nu știu dacă putem să-l ajutăm și noi. Să facem rost de târnăcoape, sape, greble, de ceva. În fotbal se presupune că există o energie care trebuie s-o consumi ca antrenor, dar la ei e de gândire. Nu-l ajută târnăcopul sau sapa.

Cei care trebuie să muncească sunt jucătorii. Discurs de genul ăsta îmi aduce aminte de secretarii de UTM, UTC și chiar de partid, tăticuțul lui fiind și secretar de partid o perioadă. Are ceva de propagandist în el și nu mă miră că primul lucru care s-a sugerat la noul FCSB a fost jos milităria din pod. Când ai spus asta, s-a terminat!

Este un copil poate forțat, și trebuie să-i respectăm gustul de a fi antrenor, dar maniera asta de a forța cariera respectivă poate fi îndoielnică și nu se poate realiza", a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Edi Iordănescu a făcut doar egal, 1-1, cu Sepsi, la primul meci antrenor pentru FCSB.

Covăsnenii puteam pleca cu o victorie de pe Arena Naționala, dar Mitrea a ratat un penalty în repriza a doua.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News