Vice PSD: Ponta poate castiga prezidentialele din primul tur, multi ii cer sa candideze

Vineri, 07 Martie 2014, ora 22:08 3891 citiri

Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte al PSD, considera ca Victor Ponta ar trebui sa candideze la alegerile prezidentiale, pentru ca are cele mai mari sanse de a castiga aceasta functie.

Ea a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca foarte multi membri ai PSD ii cer acest lucru presedintelui social democrat.

"Cred ca in noul context politic este evident ca partidul nostru va trebui sa aiba candidat la prezidentiale. Asa cum arata sondajele, Victor Ponta pare - si sunt convinsa ca este - un candidat care poate castiga alegerile prezidentiale chiar din turul I.

Din acest punct de vedere, nu va ascund ca sunt foarte multi membri de partid care il indeamna si ii cer presedintelui nostru de partid si premierului sa candideze", a declarat Corina Cretu.

Ponta: Fara PSD nu castiga nimeni prezidentialele

Europarlamentarul PSD, aflat in fruntea noii liste de candidati, a spus ca deocamdata nu s-a luat o decizie in privinta candidatului la prezidentiale, dar ca aceasta va fi luata imediat dupa alegerile europarlamentare.

Corina Cretu a mai spus ca Victor Ponta este "omul cotat cu cele mai multe sanse" la presedintie, dar ca, pe de alta parte, "avem o guvernare foarte buna, dansul arata ca este un prim ministru foarte bun si ar fi pacat sa se piarda aceasta guvernare care are rezultate foarte bune".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News