Ponta a obtinut promisiuni de la Kelemen Hunor si Stolojan pentru votul Corinei Cretu

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 20:38 2001 citiri

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Cozmeni, in judetul Harghita, ca europarlamentarii UDMR vor vota pentru sustinerea Corinei Cretu, desemnata comisar european pe Politici Regionale.

"Domnul Hunor Kelemen mi-a spus ca europarlamentarii lor vor vota pentru comisarul european, la fel am inteles si de la domnul Stolojan.

Ceea ce e important e ca am obtinut pentru Romania portofoliul de politici regionale si dati-va seama ca in orice regiune a Romaniei (...) folosirea banilor europeni pentru dezvoltare regionala este, categoric, prioritatea numarul unu a tuturor comunitatilor", a declarat Victor Ponta.

Corina Cretu - portofoliu greu. Bucurie sau ingrijorare?

Seful Executivului a transmis liderilor PNL, PDL, UDMR si PMP, membri ai Partidului Popularilor Europeni, o scrisoare prin care face apel sa o sustina pe Corina Cretu la dezbaterile din Parlamentul Romaniei, cat si din Parlamentul European pentru validarea comisarilor europeni.

Cine este Corina Cretu, noul comisar european al Romaniei

Portofoliul repartizat Corinei Cretu vizeaza politicile regionale la nivelul intregii Uniuni, gestionand un buget de peste 350 miliarde de euro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News