Europarlamentarii romani au obtinut functii de vicepresedinti in comisiile din PE

Joi, 03 Iulie 2014, ora 17:41 1683 citiri

PSD a obtinut functii importante in comisiile din Parlamentul European, a anuntat vicepresedintele PE, Corina Cretu. Intre altele, Ioan Mircea Pascu va fi vicepresedinte al Comisiei de Politica Externa, Daciana Sarbu va fi vicepresedinte al Comisiei de Mediu, iar Dan Nica, vicepresedinte al Comisiei de Control Bugetar.

Corina Cretu spune ca PSD nu putea obtine toate functiile importante din Parlamentul European.

"Sigur ca si o functie de presedinte de comisie ar fi fost foarte importanta, dar nu le putem avea pe toate. Avem si vicepresedintia Parlamentului European, vicepresedintia grupului, prin domnul Bostinaru", a spus Cretu, la RFI Romania.

Cretu: Romania, mai bine reprezentata la varful PE. Tokes era pe locurile Ungariei

Adina Valean si Corina Cretu, alese in functia de vicepresedinte al PE (Video)

"Ieri (miercuri - n.red.) s-au finalizat si celelalte functii de vicepresedinti ai comisiilor. Am obtinut cateva functii foarte importante: vicepresedinte al Comisiei de Politica Externa pentru domnul Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Comisiei de Mediu pentru doamna Sarbu, vicepresedinte al Comisiei de Control Bugetar pentru domnul Dan Nica si probabil si vicepresedinte al Comisiei de Agricultura pentru doamna Viorica Dancila", mai afirma noul vicepresedinte al PE, aleasa marti in aceasta functie.

Citeste mai multe despre Corina Cretu: PSD a obtinut functii importante in comisiile din PE, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News