Corina Cretu (PSD) : Becali nu a facut rau Romaniei, mai mult rau a facut Monica Macovei

Vineri, 14 Martie 2014, ora 16:21 7990 citiri
Foto: Adevarul

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, la Timisoara, ca Gigi Becali "si-a facut treaba" in Parlamentul European si nu a facut rau Romaniei, in timp ce "mai mult rau a facut Monica Macovei".

"Cred ca domnul Becali nu a facut rau Romaniei in Parlamentul European, mai mult rau a facut Monica Macovei. El si-a facut treaba, a venit la Bruxelles, si-a facut treaba acolo. Domnul Becali e unde e, nu cred ca mai e acum un subiect pentru Parlamentul European", a spus, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, Corina Cretu.

Europarlamentarul a adaugat ca echipa PSD din Parlamentul European desi a fost una performanta, a trebuit sa lupte cu colegii romani de la alte partide.

"Cred ca echipa noastra din Parlamentul European a fost una performanta in acest mandat. Pe parcursul celor cinci ani de mandat a trebuit sa ne luptam cu colegii nostri, ceea ce nu s-a mai intamplat in alte state", a spus Cretu.

Corina Cretu acuza: Prezenta lui Basescu la Dublin, la Congresul PPE, o sfidare la adresa Constitutiei

In aceeasi conferinta de presa, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu a declarat ca Monica Macovei a facut rau Romaniei, avand sprijinul popularilor europeni.

"Avem datoria sa nu ii lasam pe oameni sa uite ce au facut cativa colegi de la PDL impotriva Romaniei. Avem datoria sa le amintim acest lucru si sa le explicam de ce grupul socialist ar trebui sa fie majoritar in Parlament pentru ca sustinerea trebuie sa vina de acolo.

Stiti bine ce a facut Monica Macovei la Bruxelles, cu sprijinul popularilor si noi a trebuit sa explicam ca lucrurile nu stau asa. Stiti si ce sustinere a avut Traian Basescu acolo. Acesti cinci ani au fost pentru noi foarte dificili. Cam toata activitatea noastra ca grup compact a avut legatura cu acest subiect", a spus si Daciana Sarbu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza meandrele concretului
meandrele concretului
rank 5
Mare este grădina lui Dumnezeu și haioasă când în ea este și o