Corina Cretu o acuza pe Raluca Turcan de exces de zel

Duminica, 10 Aprilie 2011, ora 11:44
3567 citiri
Corina Cretu o acuza pe Raluca Turcan de exces de zel
Foto: Arhiva

Europarlamentarul PSD Corina Cretu o ataca pe democrat liberala Raluca Turcan si ii transmite ca "excesul de zel dauneaza grav in politica", criticand modul in care aceasta l-a laudat "pe molcomul premier ardelean".

"Excesul de zel dauneaza grav in politica. Este un lucru la care cu siguranta Raluca Turcan nu s-a gandit. L-a laudat pe "molcomul" premier ardelean... Intr-o tara normala (dictatura absurdului incurajeaza utopia), un prim-ministru mai putin molcom i-ar fi demis fara discutii pe titularii de la Sanatate si Cultura. Pentru ca doi oameni au murit din cauza portilor inchise ale spitalelor", scrie pe blog Corina Cretu.

Europarlamentarul PSD critica si reactia Guvernului in cazul documentelor care i-au apartinut lui Cioran si au fost scoase la licitatie, incercand astfel sa ii arate deputatului PD-L ca a gresit.

"Specificului meschin al acestui "sistem" ii apartine si refuzul Ministerului Culturii de a da nici jumatate de milion de euro pe ceea ce poate fi numit fara exagerare "tezaurul romanesc Cioran"....Nu se inghesuie, insa, prea multe genii pe metru patrat in Romania, oricat ar avea unii impresia ca suntem un popor pe care il da talentul afara din casa", mai noteaza aceasta.

Corina Cretu reaminteste ca premierul Emil Boc a jurat cu mana pe Biblie, in 2004, nu va face niciodata o alianta cu UDMR.

"Noroc ca Raluca Turcan s-a grabit sa ne linisteasca: UDMR, caruia-i apartin acesti doi ministri, nu ar aprecia un pumn in masa din partea lui Emil Boc, cel care, in campania electorala din 2004 pentru primaria Clujului, jura cu mana pe Biblie ca nu va incheia niciodata o alianta cu UDMR.

Exista locuri in tara asta unde molcom e sinonim cu gogoman. Cum se cheama cei care suporta gogomania care le ameninta viata, demnitatea si dainuirea?", conchide europarlamentarul PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Corina Cretu Raluca Turcan, #Cretu atac Raluca Turcan, #Cretu critica Emil Boc , #stiri Corina Cretu