5 activități de exterior pe care le poți face alături de întreaga familie în sezonul rece

Advertorial
Marti, 20 Februarie 2024, ora 17:41
2512 citiri
5 activități de exterior pe care le poți face alături de întreaga familie în sezonul rece
FOTO: Freepik.com

Vacanța de iarnă este mult așteptată nu doar de copii, ci și de părinți. Dar cum ții pasul ca părinte cu energia copiilor care își doresc să se bucure de fulgii de zăpadă? În loc să vă refugiați în casă, puteți încerca activități în aer liber în familie, redescoperind magia iernii și farmecul momentelor petrecute alături de cei dragi. Cu o sanie pentru copii și un combinezon de iarnă călduros, distracția în aer liber poate dura întreaga zi.

Află în continuare care sunt activitățile de familie, dar și care este echipamentul pe care trebuie să îl ai la îndemână pentru confort termic la temperaturi scăzute.

Activități de iarnă alături de familie

Indiferent că ai planificat o excursie sau un concediu, cu siguranță vei găsi cel puțin o activitate pe care o puteți încerca în familie. Deși iarna are un farmec aparte atunci când ninge, trebuie să știi că există activități în aer liber de care te poți bucura și fără zăpadă. De la săniuș și schiat la plimbări, iată ce îți recomandăm să strecori în programul tău de activități de familie din vacanța de iarnă:

Redescoperă săniușul alături de copii. Desigur, zăpada este obligatorie pentru această activitate. Pregătește sania din timp, iar, dacă micuțul tău a crescut, alege un model de sanie pentru copii, mai rezistent, cu cârmă și frâne. Săniușul este cu siguranță una dintre activitățile preferate ale celor mici, dar și adulții sunt mereu bineveniți să se bucure de această activitate.

Joaca în zăpadă, cea mai energică activitate prin care îi poți ține ocupați pe copii. Zăpada este cheia unei vacanțe de iarnă reușite. Dacă norocul îți surâde și concediul vine la pachet cu zăpadă, distracția este asigurată. O rundă de bulgăreală, un om de zăpadă sau îngerași în zăpadă, toate aceste activități le poți planifica în familie. Îmbină creativitatea cu confortul și asigură-te că cei mici sunt echipați și protejați cu o salopeta iarna pentru copii.

Echipează-te cu patine de gheață și hai pe patinoar. Patinajul este o activitate pe care o puteți descoperi și încerca pentru prima dată în familie. Experiența nu este obligatorie, dar distracția și amintirile create cu siguranță vor rămâne de neprețuit. Încă de la începutul iernii, patinoarele sunt instalate prin oraș, fie în aer liber, fie în spații închise. Dacă alegi o locație în aer liber, îți recomandăm un echipament călduros, așa cum sunt gecile groase pentru adulți și combinezoanele de iarnă pentru copii.

Plimbările și drumețiile sunt mereu binevenite. Când simți nevoia să te deconectezi de la agitația cotidiană, o plimbare alături de cei dragi este mereu o idee inspirată. Dacă vrei să te reîncarci cu adevărat cu energie și să lași agitația urbană în spate, planifică o drumeție pe munte. Dar, înainte de toate, ține minte să alegi un echipament pe măsură. Un costum de zăpadă pentru copii, ghete de drumeție, echipament de iarnă pentru adulți, fiecare contribuie la confortul și siguranța ta și a celor dragi.

Sporturile de iarnă îmbină distracția cu sportul. Vrei să te menții în formă în timp ce petreci timp alături de familie? Schiatul și snowboarding-ul sunt sporturile de iarnă pe care le puteți încerca împreună. Alege o destinație montană cu pârtii amenajate și încurajeză-i pe copii să se alăture distracției de pe pârtie.

Echipamentul pentru activități în aer liber iarna

Confortul termic și siguranța trebuie să fie prioritare la fiecare ieșire în aer liber. Ai la dispoziție o varietate de echipamente și haine călduroase pentru adulți și copii din care poți alege exact de ce are nevoie familia ta.

Adaptează constant sania de copii la vârsta micuțului tău. Dacă sania cu spătar este recomandată celor mici, copii de vârste mai mari cu siguranță vor prefera o sanie cu frâne. Aceeași regulă se aplică și echipamentului de ski și patinelor de gheață.

Cât despre îmbrăcăminte, cele mai eficiente termic sunt combinezoanele și costumele de iarnă pentru copii. Acestea izolează foarte bine corpul și îl protejează de temperaturile scăzute și de umezeală. Salopeta de ski pentru copii este de asemenea confortabilă, mai ales dacă micuțul tău vrea să încerce sporturile pe pârtie. Adaugă încălțăminte impermeabilă de iarnă și vei obține un echipament pregătit să te poarte în cele mai frumoase aventuri în aer liber.

Dă start distracției din sezonul rece și planifică activități de familie în aer liber pe placul tuturor. Fii mereu pregătit să încerci ceva nou și ține la îndemână echipamentul de iarnă pentru adulți și copii.

Mai mulți copii ucrainieni, care fuseseră transferați cu forța în Rusia, s-au întors la familii. Kievul estimează că 20.000 de minori au fost deportaţi
Mai mulți copii ucrainieni, care fuseseră transferați cu forța în Rusia, s-au întors la familii. Kievul estimează că 20.000 de minori au fost deportaţi
Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat miercuri, că şaisprezece copii ucraineni care fuseseră "transferaţi cu forţa în Rusia" au fost "reuniţi cu familiile lor", după ce...
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
#copii, #activitati exterior, #activitati copii , #stiri life style