Contrabanda cu țigări și alcool din Ucraina ”înflorește” în nordul României. Șase persoane reținute după percheziții

Sambata, 29 Octombrie 2022, ora 17:29 2601 citiri
În urma activităţilor desfăşurate, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate in vederea confiscării speciale peste 33.500 de pachete cu ţigarete FOTO Poliția română

Douăzeci de percheziţii la persoane bănuite de contrabandă au avut loc în Botoşani, iar cu acest prilej au fost confiscate peste 33.000 de pachete cu ţigarete şi peste 200 de litri de băuturi alcoolice.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Darabani au făcut, sâmbătă, 20 de percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane bănuite de contrabandă în forma asimilată, din comunele Coţuşca, Havârna, Mileanca, Drăguşeni, Rădăuţi Prut şi municipiul Dorohoi.

„În urma activităţilor desfăşurate, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate in vederea confiscării speciale peste 33.500 de pachete cu ţigarete de diferite mărci, de provenienţă duty-free, Republica Moldova şi Ucraina şi peste 200 de litri de băuturi alcoolice, pentru care persoanele percheziţionate nu deţineau documente de provenienţă. Totodată, au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor peste 23.000 de lei şi aproximativ 2.000 de euro”, se arată în comunicat.

Şase persoane au fost duse la sediul poliţiei, iar două dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News