Contele care se ocupă de afacerile Prinţului Charles în România: "Castel, caut manager pentru o relație serioasă de lungă durată"

Vineri, 21 Ianuarie 2022, ora 17:23 7729 citiri
Contele Tibor Kalnoky FOTO captură video Facebook/ Count Kalnoky's Guesthouses in Transylvania

Contele Tibor Kalnoky, gazda și prietenul Prinţului Charles al Marii Britanii, caută un manager de ospitalitate pentru un complex turistic din județul Covasna.

Acesta a postat anunțul într-un grup de pe Facebook format din persoane care au renunțat la viața din oraș pentru cea de la țară sau plănuiesc să facă asta.

În anunț, contele promite locuință de serviciu, un salariu bun și o echipă "faină".

Cât despre pretențiile angajatorului, acestea nu sunt mari, după cum a precizat în postarea de pe grupul Mutat la țară - viața fără ceas:

"Castel, caut manager pentru o relație serioasă de lungă durată.

Dragi mutați la țară sau doritori de mutat la țară,

Echipa noastră este în căutare de un nou coleg, mai precis de un manager de ospitalitate pentru complexul nostru turistic din satul Micloșoara, județul Covasna. Acest post este potrivit pentru cineva care dorește să se implice activ în proiecte de turism cultural și poate gestiona o echipă faină de colegi.

Jobul vine la pachet cu locuință si un salariu atractiv, pe care îl vom discuta în privat, în cazul în care ești interesat/ă.

Pretențiile noastre nu sunt mari, dar este totuși necesar să știi bine limba engleză, să ai carnet de conducere categoria B și să fii un bun organizator.

Cunoștințele în limba maghiară sunt un avantaj.

Dacă îți sună interesant și dorești să afli mai multe detalii, lasă-mi un mesaj privat", a scris contele în anunț.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News